Buscador de libros

Busqueda avanzada
Nocturn de Sant Felip Neri: portada
  • N° páginas : 232
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: 338 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Nocturn de Sant Felip Neri BENNASAR,SEBASTIA

Bennasar fa un retrat cru i minuciós de la lluita de la gent anònima en una Barcelona que malda per ser digna del seu passat i que es veu atrapada en el seu present.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-92874-70-5
EAN:
9788492874705
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Clara Bertran, una noia cega d’una família de l’aristocràcia barcelonina, encarrega a Carles, un escriptor que malviu de la literatura, la redacció d’un llibre, tan curiós com intrigant, sobre un músic de carrer. Dins els murs d’un casalot medieval de la plaça de Sant Felip Neri, les vides de Clara i Carles, juntament amb la de Franz, el violinista captaire provinent de Sarajevo del qual Clara vol saber la història, s’aniran relligant en un text que és un crit enrabiat de lluita davant les dificultats que algunes persones han de superar per continuar vivint. Nocturn de Sant Felip Neri és un retrat crític i lúcid de la ciutat de Barcelona actual i la seva història, una crònica punyent de la tragèdia dels Balcans i una condemna absoluta a qualsevol mena de guerra, passada o per venir.

Autor: Bennasar, Sebastià

Bennasar, Sebastià

(Palma de Mallorca, 1976) ha treballat com a periodista al diari Baleares i al Diari de Balears. És crític literari del suplement «L'Espira» i col·labora amb diversos mitjans de comunicació. Llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra, ha publicat obres de poesia i de narrativa com A la sabana no hi ha temps per a la compassió (Inrevés, 2002), El dia de l'alliberament (Documenta, 2006), Els blaus de l'horitzó (El Gall Editor, 2006), L’Estret de Torres (Hiperdimensional, 2006), Connie Island (Viena Editors, 2007) i les novel·les del gènere negre El botxí de la ciutat de Mallorca (Lleonard Muntaner, 2000), Cartes que no lliguen (Hiperdimensional, 2005), Jo no t'espere (El Gall Editor, 2008) i Mateu el president (Cossetània, 2009).