Buscador de libros

Busqueda avanzada
Pot semblar un accident: portada
  • N° páginas : 352
  • Medidas: 150 x 215 mm.
  • Peso: 541 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Pot semblar un accident BENNASAR,SEBASTIA

«Pot semblar un accident», és un assaig literari que ofereix, per primer cop, una visió completa i rigorosa del gènere negre dins la globalitat de la literatura catalana.

Editorial:
Colección:
CRONOS
Materias:
HISTORIA DE LA LITERATURA;
ISBN:
978-84-92874-34-7
EAN:
9788492874347
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Sebastià Bennasar ens ofereix en aquest volum un estudi profund i complet de la novel·la negra en català, dels seus autors, els seus escenaris i referents, i també dels profunds canvis socials que han propiciat el boom actual d’aquest gènere a casa nostra. Bennasar repassa més d’un centenar d’obres i ens parla d’escriptors del gènere policíac tan emblemàtics com Pep Coll, Jordi de Manuel, Teresa Solana, Ferran Torrent, Jordi Cervera, Carles Porta, Xavier Bosch, Andreu Martín, Albert Salvadó, Rafael Vallbona, Margarida Aritzeta, Lluís Llort, Pep Blay, Joan Agut i tants d’altres. L’obra és sens dubte el treball més seriós fet mai sobre el genère negre en la literatura catalana del tombant de segle. El llibre es complementa amb una llista exhaustiva d’autors, llibres publicats i audiovisuals.

Autor: Bennasar, Sebastià

Bennasar, Sebastià

(Palma de Mallorca, 1976) ha treballat com a periodista al diari Baleares i al Diari de Balears. És crític literari del suplement «L'Espira» i col·labora amb diversos mitjans de comunicació. Llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra, ha publicat obres de poesia i de narrativa com A la sabana no hi ha temps per a la compassió (Inrevés, 2002), El dia de l'alliberament (Documenta, 2006), Els blaus de l'horitzó (El Gall Editor, 2006), L’Estret de Torres (Hiperdimensional, 2006), Connie Island (Viena Editors, 2007) i les novel·les del gènere negre El botxí de la ciutat de Mallorca (Lleonard Muntaner, 2000), Cartes que no lliguen (Hiperdimensional, 2005), Jo no t'espere (El Gall Editor, 2008) i Mateu el president (Cossetània, 2009).