Buscador de libros

Busqueda avanzada
Primavera dels indignats, La: portada
  • N° páginas : 128
  • Medidas: 150 x 215 mm.
  • Peso: 384 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Primavera dels indignats, La BENNASAR,SEBASTIA

«La primavera dels indignats» de Sebastià Bennasar, el primer estudi en català sobre el moviment del 15-M i les accions que n'han derivat a la capital catalana.

Editorial:
Colección:
CRONOS
Materias:
SOCIOLOGIA CIENCIAS POLITICAS;
ISBN:
978-84-92874-47-7
EAN:
9788492874477
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un dia de maig, de cop i volta, va començar a concentrar-se gent a les places. Eren persones que acudien a un reclam llançat des de les xarxes socials, un reclam que cridava a aplegar-se per expressar el primer sentiment que provoca la injustícia: la indignació. Una indignació concitada, essencialment, per una salvatge crisi econòmica mundial, filla de l'especulació financera i de la corrupció política. Primer van ser-ne pocs, l'endemà més, i després el seu creixement o disminució ja va dependre de tots plegats, del que passava a les places i del que hi passava fora. Més enllà de creences o de pertinences, els «indignats» han aconseguit que s'obrís el debat, que tothom es plantegés qüestions que, gràcies a ells, han abandonat l'estat latent i han entrat a casa nostra com una ventada.

Autor: Bennasar, Sebastià

Bennasar, Sebastià

(Palma de Mallorca, 1976) ha treballat com a periodista al diari Baleares i al Diari de Balears. És crític literari del suplement «L'Espira» i col·labora amb diversos mitjans de comunicació. Llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra, ha publicat obres de poesia i de narrativa com A la sabana no hi ha temps per a la compassió (Inrevés, 2002), El dia de l'alliberament (Documenta, 2006), Els blaus de l'horitzó (El Gall Editor, 2006), L’Estret de Torres (Hiperdimensional, 2006), Connie Island (Viena Editors, 2007) i les novel·les del gènere negre El botxí de la ciutat de Mallorca (Lleonard Muntaner, 2000), Cartes que no lliguen (Hiperdimensional, 2005), Jo no t'espere (El Gall Editor, 2008) i Mateu el president (Cossetània, 2009).