Buscador de libros

Busqueda avanzada
La gran teranyina: portada

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 400
  • Medidas: 220 x 145 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La gran teranyina VINTON,ROGER

Una exploració profunda que canviarà la percepció que el lector té del seu propi país i també un manual de consulta per endinsar-se en la selva del poder.

Editorial:
Colección:
CATALAN
ISBN:
978-84-946014-1-5
EAN:
9788494601415
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Amb un enfocament crític i de gran angular, Roger Vinton estira els fils adequats per descosir les versions oficials i posar al descobert els orígens i els moviments dels lobbys empresarials i familiars més notoris del nostre país. El Barça, La Caixa, les companyies asseguradores, els magnats del ciment, el món del motor o la indústria farmacèutica, entre d’altres, són objecte de la seva investigació, que té la voluntat de revelar els mecanismes del poder que ens governa, però, sobretot, amb la intenció explícita de reconnectar el discurs mediàtic amb la realitat. La gran teranyina revela l’estructura opaca des d’on determinats agents exerceixen la força que els permet controlar fets i situacions que afecten diàriament la nostra societat.

El libro en los medios

"Rànquing no-ficció català" (Periscopi) El Periódico, 22 març 2017

22/03/2017

"El secrets dels més influents poders tàctics de Catalunya"

Descargar

Autor: Vinton, Roger

Vinton, Roger

Roger Vinton s’autodefineix com «un home com cal». Els seus escrits són d’ampli espectre i serveixen per divulgar una mirada heterodoxa del dia a dia i com a teràpia personal contra l’angoixa que li provocava assistir impassiblement a la manipulació de la informació que dissenya versions oficials. En un exercici d'admirable visió panoràmica ens parla dels secrets de les multinacionals, del Procés català, de la gestió del Barça, de les conspiracions que envolten fets determinants de la història recent i, fins i tot, de la seva percepció transcendent de la vida.