Buscador de libros

Busqueda avanzada
La voluntat de canviar: portada
  • N° páginas : 164
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 250 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La voluntat de canviar HOOKS,BELL

Hooks mostra als homes com expressar les emocions, una part fonamental de qui són. Un llibre pensat per ajudar-los a recuperar el millor de si mateixos.

Editorial:
Traductor:
Marta Pera Cucurell
Ilustrador:
Munster Studio
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Feminismo y teoría feminista
Materia BIC:
Estudios de género: hombres
ISBN:
978-84-18705-13-7
EAN:
9788418705137
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Tothom necessita estimar i ser estimat, fins i tot els homes. Però per conèixer l’amor, els homes han de poder veure les maneres com la cultura patriarcal els impedeix conèixer-se a si mateixos, estar en contacte amb els seus sentiments, estimar. 


A La voluntat de canviar, Bell Hooks arriba al moll de l’assumpte i mostra als homes com expressar les emocions que són una part fonamental de qui són, independentment de la seva edat, l’estat civil, l’ètnia o l’orientació sexual. La masculinitat tòxica castiga aquestes emocions fonamentals, i està tan profundament arrelada en la nostra societat que és difícil per als homes no obeir, però Hooks vol ajudar a canviar-ho. 


Amb una franquesa característica i una intel·ligència ferotge, Hooks aborda les preocupacions més comunes dels homes, com la por a la intimitat i a la pèrdua del seu lloc patriarcal en la societat, de formes noves i desafiants. Ella creu que els homes poden trobar el camí a la unitat espiritual tornant a estar en contacte amb la part emocionalment oberta de si mateixos i reivindicant les vides interiors, riques i gratificants, que històricament han estat el domini exclusiu de les dones. Valenta i sorprenent, La voluntat de canviar és una obra pensada per ajudar els homes a recuperar el millor de si mateixos. 


Autor: hooks, bell

Bell Hooks és una crítica cultural, una teòrica feminista i la reconeguda autora de més de vint llibres, inclosos Rock My Soul, The Will to Change, Sisters of the Yam i When Angels Speak of Love. Oradora carismàtica, dedica el seu temps a ensenyar, a escriure i a donar


Otras imágenes del libro