Buscador de libros

Busqueda avanzada
Karl Marx. Biografia intel·lectual i política 1857-1883(CAT): portada
  • N° páginas : 416
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

Karl Marx. Biografia intel·lectual i política 1857-1883(CAT) MUSTO,MARCELLO

Un llibre profundament innovador que revela un pensador i un revolucionari molt diferent de com l'han retratat crítics i seguidors.

Editorial:
Traductor:
Lourdes Bigorra
Ilustrador:
Elías Taño
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Biografía: histórica, política y militar
Materia BIC:
Marxismo y comunismo
Materia BIC:
Economía política
ISBN:
978-84-18705-56-4
EAN:
9788418705564
Precio:
20.67 €
Precio con IVA:
21.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Marx no només es va preocupar pel conflicte entre capital i treball. Marcello Musto, reconegut acadèmic estudiós de Marx, desmunta el mite de Marx com un autor economicista i eurocèntric.

 

A partir d’un estudi minuciós d’obres més conegudes i inèdites, ens mostra com Marx, en el període de 1857-1883, va ampliar l’abast de les seves investigacions en economia política a noves disciplines i zones geogràfiques. Va estudiar les formes de propietat comunitària en les societats precapitalistes, va dur a terme investigacions en els àmbits de l’antropologia i les ciències naturals, va analitzar el desenvolupament del capitalisme als Estats Units i es va interessar per les transformacions que es produïen a Rússia després de l’abolició de la servitud. Es va posicionar com a partidari de la independència de Polònia, de l’abolició de l’esclavitud i de la lluita per l’alliberament d’Irlanda, alhora que va mostrar una ferma oposició al colonialisme.


Autor: Musto, Marcello

Marcello Musto és catedràtic de Sociologia a la Universitat York (Toronto), i és reconegut a nivell mundial com un dels autors que ha fet contribucions significatives en la recuperació dels estudis marxians durant l’última dècada. Com a autor, els seus llibres més importants comprenen Another Marx (Bloomsbury, 2018) and L’últim Marx (Tigre de Paper, 2021). En la seva faceta com a editor, destaquen Tras las huellas de un fantasma (Siglo XXI, 2011); Los Grundrisse de Karl Marx (Fondo de Cultura Económica, 2018); De Regreso a Marx (Bellaterra, 2020); ¡Trabajadores del mundo, uníos! (Bellaterra, 2022); Marx’s Capital after 150 Years (Routledge, 2019); Karl Marx’s Writings on Alienation (Palgrave, 2021); Rethinking Alternatives with Marx (Palgrave, 2021); i Marx and Le Capital (Routledge, 2022). Els seus escrits, disponibles a www.marcellomusto.org, s’han publicat en vint-i-cinc llengües d’arreu del món. Musto també és l’editor de la sèrie de llibres Marx, Engels, Marxisms (Palgrave) i Critiques and Alternatives to Capitalism (Routledge).

Libros relacionados


Otras imágenes del libro