Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ramón y Cajal (versió CATALÀ): portada
  • N° páginas : 32
  • Medidas: 195 x 240 mm.
  • Peso: 295 gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ramón y Cajal (versió CATALÀ) GONZALEZ BURON,HELENA

Un conte il·lustrat sobre la vida del científic que va descobrir que el cervell està format per milions de cèl·lules, les neurones

Editorial:
Traductor:
Bonalletra Alcompàs
Ilustrador:
Wuji House
Colección:
ELS MEUS PETITS HEROIS
Materia BIC:
Historia y el pasado (infantil/juvenil)
Materia BIC:
Ciencia y tecnología (infantil/juvenil)
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 5 años
ISBN:
978-84-18139-23-9
EAN:
9788418139239
Precio:
9.52 €
Precio con IVA:
9.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Algun cop t’has preguntat com arriben les ordres del cervell a la resta del cos? Això mateix va voler saber Santiago Ramón y Cajal, un metge aragonès que, des de petit, va sentir una gran curiositat per entendre com funciona la nostra ment. Amb l’ajuda d’un microscopi va descobrir que és gràcies a les neurones, unes cèl·lules amb forma d’arbre que s’encarreguen d’enviar la informació del cervell a tot el nostre cos. Va ser una troballa molt important que va revolucionar la ciència fins al punt que, com a reconeixement, li van atorgar el Premi Nobel de Medicina.

Els Meus Petits Herois és una col·lecció de biografies il·lustrades en les que es rendeix homenatge a les figures de la història que han fet del món un lloc millor.

El libro en los medios

"...descobrim Ramón y Cajal" (Shackleton) Lletra lligada - Ràdio 4 - 18 octubre 2020

18/10/2020

Un conte il·lustrat sobre la vida del científic que va descobrir que el cervell està format per milions de cèl·lules, les neurones.

Autor: González Burón., Helena

Doctora en Biomedicina, apassionada del teatre i experta en innovació educativa. Fundadora de Big Van Ciencia (2013), associació amb la que ha implementat activitats i projectes d’educació científica mitjançant les arts escèniques en més de 20 països. Autora de 15 llibres de divulgació per a públic infantil i juvenil. Col·laboradora científica a National Geographic, Muy interesante i RTVE. Educadora disruptiva a Learnlife.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro