Buscador de libros

Busqueda avanzada
Per què no repensem el canibalisme?: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 144
  • Medidas: 165 x 110 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Per què no repensem el canibalisme? PIJUAN, ALBERT

Una proposta brutal d'un dels grans autors catalans contemporanis sobre la viabilitat i la sostenibilitat de plantejar el consum de carn humana.

Editorial:
Colección:
BALANDRA
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-19202-08-6
EAN:
9788419202086
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

No us perdeu aquesta proposta brutal d’un dels grans autors catalans contemporanis. Des del títol, la veu en primera persona ens bufeteja amb una pregunta directa i desgrana al llarg del llibre el que considera un plantejament factible o, millor, un pla mercantil vàlid i viable. Per resumir molt: per què no comercialitzem i consumim carn humana igual que ho fem amb la d’altres animals? L’opuscle explora, entre altres aspectes, les derivades ètiques, històriques, socials, logístiques, econòmiques i dietètiques que implica dur el projecte a la pràctica. Per acompanyar el text de Pijuan, recuperem Una proposta modesta, el famós pamflet de Swift que funciona aquí com un epíleg asincrònic. Un complement ideal per si, en acabar Per què no repensem el canibalisme?, encara no se us ha regirat l’estómac. Bon profit!


El libro en los medios

L' assaig ens cruspeix

22/04/2023

Un nou llibre d"Albert Pijuan mereix tota la nostra atenció. Si a més, hem de parlar de canibalisme, encara més. Dediquem la darrera de les entrevistes d"aquest Sant Jordi boig de novetats a la planta carnívora dels petits plaers de la vida. Repensem què fem amb la carn humana, el llenguatge i l"alimentació.

Espinosa i Pijuan: canibalisme i anarquia poden ser futurs perfectes compartir a Facebook compartir a Twitter

21/04/2023

"Miràbilis", d"Eva Espinosa, ens transporta a una illa inventada. En Klòvicz, el protagonista, ens convida a viure una utopia. "Per què no repensem el canibalisme?" és l"assaig que publica l"escriptor Albert Pijuan (Medusa). I lluny del format pregunta del títol, aquest llibre no presenta cap interrogant. L"una i l"altre comparteixen la biblioteca experta i ens parlen del futur en clau d"anarquia i canibalisme.

SIGNATURES DE SANT JORDI 2023: HORARI AMB TOTS ELS AUTORS A BARCELONA

20/04/2023

Regalar llibres el dia de Sant Jordi és una tradició que no pot faltar, però aconseguir tenir el llibre signat i dedicat per l"autor encara fa més especial el regal del dia. I és que, totes les llibreries conviden els autors més destacats del moment per apropar-los als seus lectors.

Antropofàgia, la solució del futur; vols dir?

16/03/2023

Fins a quin punt es pot tensar el llenguatge per manipular l"opinió pública

Els caníbals

22/02/2023

Els col·legues i, tanmateix, amics de Medusa acaben d’editar un llibret de títol ben explícit: Per què no repensem el canibalisme, d’Albert Pijoan.

Lectures noves: repensem el canibalisme, la relació amb el senglar i l"amor als immigrants

22/02/2023

"Profecia", de Raül Garrigasait (1894); "Un dietari sentimental", de Júlia Barcadit (Medusa Edicions), i "Per què no repensem el canibalisme?", d"Albert Pijuan (Medusa); són tres llibres per afegir a la biblioteca d""Els experts" que ens proposa el Lluís Ruiz.

Albert Pijuan, Jonathan Swift. Yo, caníbal. Tú, caníbal. Él, caníbal, por Gema Monlleó

21/02/2023

Per què no repensem el canibalisme? Seguido de Una proposta modesta, de Albert Pijuan y Jonathan Swift (Medusa Books) Traducción de David Gálvez Casellas

La solución a todos los males

18/02/2023

La joven editorial andorrana Medusa publica un libro que ofrece una solución sostenible a la hambruna mundial.

La solució a tots els mals

18/02/2023

Albert Pijuan proposa el pla SAMA, una solució sostenible a la fam mundial.

Descargar

Marina Porras reivindica la cruesa

12/02/2023

Aquesta setmana, la Marina Porras, llibretera, crítica literària i professora a la Universitat Pompeu Fabra, troba una excusa per reivindicar la cruesa: la publicació de "Per què no repensem el canibalisme?", un assaig d"Albert Pijuan que acaba de publicar l"editorial Medusa.

Albert Pijuan: "Em menjaria Miquel de Palol. El faria fumat"

08/02/2023

"Per què no repensem el canibalisme?" és un assaig sobre com menjar-nos entre nosaltres que podria salvar el planeta.

L’editorial pirinenca Medusa Editora “repensa” el canibalisme de la mà d’Albert Pijuan

06/02/2023

L"autor de "Franctirador" i "Tsunami" publica un opuscle que defensa el canibalisme com a opció sostenible i viable

Per què no repensem el canibalisme? – Albert Pijuan

06/02/2023

Avançament editorial a Stroligut / Per què no repensem el canibalisme és un opuscle en defensa de l’antropofàgia d’Albert Pijuan. Publicat per l’Editorial Medusa.

Medusa pica alt

19/01/2023

Escrit per: A. Luengo. Obrirà l’any amb un text híbrid d’Albert Pijuan, últim premi de la Crítica, i al març, ‘Muertos, ¿quién os ha muerto’?

Autor: Pijuan, Albert

Nascut a Calafell el 1985, és llicenciat en Ciències Polítiques i en Filosofia. Ha publicat l’inclassificable Ramon Llull. Ara i aquí, el llibre de relats Seguiràs el ritme del fantasma jamaicà i les novel·les El franctirador i Tsunami (Premi Ciutat de Tarragona, Premi Finestres de novel·la, Premi Nacional de la Crítica). Ha publicat i estrenat una quinzena de peces teatrals i dramatúrgiques, algunes de les quals han tingut trajectòria internacional, com Escola de gossos, Nix tu, Simona o Mort d’un pare vietnamita. Ha publicat relats en múltiples reculls i antologies. També ha estat traductor d’autors com Evelyn Waugh, Dalton Trumbo, H. G. Wells i Lara Williams. Ni confirma ni desmenteix que hagi tastat la carn humana.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro