Buscador de libros

Busqueda avanzada
Galeria de retrats: portada
  • N° páginas : 120
  • Medidas: 142 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Galeria de retrats ARTIGAS CATASSUS,ROSA

Gent, sempre la gent.... El millor paisatge, la gent.

Editorial:
Ilustrador:
Roser Capdevila Valls
Colección:
POESIA
Materia BIC:
Poesía de poetas individuales
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 12 años
ISBN:
978-84-126829-6-0
EAN:
9788412682960
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Amb Galeria de retrats, l'autora ens fa confiança. Ens presenta un seguit de persones a qui admira, i al costat de les quals ha crescut com a professional i ésser humà. Persones que formen part dels referents on ella s'emmiralla i pot inspirar-se i aprendre.

No és estrany, doncs, que s'acosti a cadascuna amb una mirada fonda, agraïda, que va més enllà del que es pot veure a cop d'ull: tendresa, enginy, dolor, ironia... I els retrata amb l'eina de la poesia, la millor manera que coneix per reflectir l'ànima de les coses.

A qui pot interessar aquesta Galeria de retrats? Als lectors de poesia, per exemple; és un poemari original. Als qui agrada conèixer gent, o conèixer-la més a fons. I segurament complaurà els qui valoren els éssers humans en plenitud, acceptant-ne les grandeses i els límits.

Autor: Artigas Catassús, Rosa

(Barcelona, 1939) és llicenciada en Filologia catalana a la Universitat de Barcelona. Ha treballat a la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en la planificació de l'ensenyament de la llengua als adults. Fruit de l'especialització en la llengua d'ús, a més de nombrosos títols, ha publicat "El domini textual. Un model de funcionament del discurs per a l'ensenyament de la llengua (2017)". Darrerament, ha donat a conèixer els seus poemaris: "Rosa mística (2018)", "Galeria de retrats (2020)" i Del mar i altres poemes (2021). Així com poemes en un parell d'antologies.


Otras imágenes del libro