Buscador de libros

Busqueda avanzada
Sergi Mas i el seu entorn: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 72
  • Medidas: 210 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Sergi Mas i el seu entorn VARIOS, AUTORES

El catàleg de l'exposició retrospectiva que el Comú de Sant Julià de Lòria va dedicar al polifacètic artista Sergi Mas a finals de 2021.

Editorial:
Colección:
LITERATURES
Materia BIC:
FORMAS DE EXPRESIÓN ARTÍSTICA
ISBN:
978-84-18865-06-0
EAN:
9788418865060
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Sergi Mas i el seu entorn és un recorregut pels vuitanta anys de creació de l’artista lauredià. Un passeig sense vocació cronològica, sinó pensat per al coneixement d’una obra extensa, calidoscòpica, singular i multidisciplinària. Aquest catàleg també és una mirada cap a la intimitat del creador a través dels textos que el seu fill i també artista Roger Mas ha escrit per acompanyar algunes de les fotografies d’obres exposades, les que tenen més vinculació afectiva per un Sergi Mas que, en tot moment, ha indicat les seves preferències quant a l’exposició. Per la seva banda, Francesc Rodríguez i Ricard Fiter han volgut compartir la seva experiència propera amb l’artista a través de la seva perspectiva personal, i les fotografies a càrrec de Laura Gálvez-Rhein, autora del fotollibre Sergi Mas. Comiat diferit, arrodoneixen la proposta d’aquest volum.

Autor: autores, Varios

Varios autores

Autor: Gálvez-Rhein, Laura

Laura Gálvez-Rhein es va graduar en Fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya el 2019 i es va especialitzar en Creació i Reflexió Fotogràfica al mateix centre. Va estudiar Documental i Fotoreportatge a la Universitat d’Art i Ciències Aplicades de Hannover (Hochschule Hannover), que va aprofundir cursant Reportatge Documental de Proximitat a l’IEFC. Explora temes centrats en l’autoconeixement i la introducció de noves tècniques, basant-se en la mutació de la percepció i del material, interessos que van donar lloc als projectes Parasomnia (2017-2019) i Metasomnia, those which were good failed too (2019). En l’àmbit documental, treballa la temàtica social amb un enfocament antropològic, i s’interessa especialment per la identitat sotmesa a la memòria individual, col·lectiva i històrica. La seva aproximació emocional a tot allò que tracta l’allunya de vegades dels preceptes acadèmics del reportatge i la fotografia documentals. Viu la imatge com una eina per expressar-se lliurement en combinacions i de maneres infinites.


Otras imágenes del libro