Buscador de libros

Busqueda avanzada
LES INVESTIGACIONS DEL PROFESSOR ENIGMUS 2: portada

Vídeo [Ver]

  • N° páginas : 56
  • Medidas: 200 x 250 mm.
  • Peso: 160 gr
  • Encuadernación: Bolsillo
Descargar Ficha Enviar Ficha

LES INVESTIGACIONS DEL PROFESSOR ENIGMUS 2 BROERSMA, MATTHEW;MARTIN, PAUL

Segon títol d'aquesta sèrie de misteris en format còmic. Un viatge per tot el món farcit de misteris que el lector haurà de resoldre per demostrar la seva genialitat.

Editorial:
Traductor:
Roigé Balada, Marta
Ilustrador:
Broersma, Matthew
Colección:
IMAGINA
Materia BIC:
FICCIÓN E HISTORIAS REALES INFANTILES Y JUVENILES
ISBN:
978-84-128265-9-3
EAN:
9788412826593
Precio:
13.94 €
Precio con IVA:
14.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Després de l'èxit del primer volum de la sèrie, presentem el segon. El professor Enigmus i la seva incansable ajudant, Tatiana, s'enfronten a una misteriosa organització en un viatge al voltant del món.

La seva investigació els durà de Nova York a Ciutat de Mèxic passant per Suïssa, Hawai, Shangai i l'Índia. Tan sols podran superar els paranys que els criminals els aniran posant si són capaços de resoldre els enigmes que s'aniran trobant durant el seu viatge arreu del món. Segur que els joves lectors els podran donar un cop de mà!


Segon volum d'una sèrie en format còmic que fomenta la capacitat d'observació i la perícia a l'hora de deduir, analitzar i resoldre misteris de manera lògica.

Autor: Martin, Paul

Paul Martin fue durante mucho tiempo redactor de la reconocida revista de contenidos infantiles 'Astrapi'. Ahora se dedica exclusivamente a la creación de libros para niños. Con la participación de ilustradores de reconocido prestigio como Guillaume Decaux, Muzo, Frédéric Sochard y Catherine Chardonnay, entre otros.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro