Buscador de libros

Busqueda avanzada
Sensacions rítmiques: portada
  • N° páginas : 274
  • Medidas: 160 x 230 mm.
  • Peso: 75 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Sensacions rítmiques MARGA, MARGA

Els valors que transmet l’esport valen més que qualsevol metall.

Editorial:
Ilustrador:
Marga M. Salom
Colección:
GINKGO
Materia BIC:
Gimnasia
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 14 años
ISBN:
978-84-10222-64-9
EAN:
9788410222649
Precio:
20.14 €
Precio con IVA:
20.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Una pilota saltarina fa que, accidentalment, la Sofia descobreixi la gimnàstica rítmica. Des del primer moment s’enamorarà d’aquest esport i voldrà formar-ne part. La seva primera decepció arribarà quan sàpiga que ha d’esperar un any més per poder apuntar-se a l’activitat. En aquest moment aprendrà a ser pacient, el primer d’una llarga llista de valors que anirà adquirint a través de l’esport durant la seva carrera com a gimnasta.

Amistats, rutines, família..., tot gira entorn de la gimnàstica rítmica. Una vida de sacrificis per a una nena que creix entre cèrcols, cintes, pilotes, cordes i maces. Una història amb malalties, divorcis o la mort d’un ésser estimat, però també amb moments de superació, inclusió, amistat, passió, esforç, molta disciplina i constància per aconseguir un objectiu.

Autor: Salom Morell, Margarita

La gimnàstica rítmica és una part fonamental de la seva vida. Als 4 anys va començar a practicar aquest esport que li va inculcar valors com la constància, superació i compromís durant els més de deu anys que va estar en actiu. Formada com a Tècnica de Gimnàstica Rítmica, va compaginar els seus estudis universitaris amb el treball d’entrenadora. Durant més de quinze anys ha treballat en la formació de gimnastes de diferents edats i nivells. Entrenar campiones nacionals de diferents països, així com participants en Campionats Mundials i Jocs Olímpics és part dels seus assoliments. Paral·lelament, ha compaginat la seva faceta d’entrenadora amb la de mestra d’escola. Ha treballat en centres mallorquins, irlandesos i australians ensenyant educació física, llengua espanyola i catalana. Actualment és professora de primària i entrenadora de gimnàstica rítmica fomentant l’esforç, la igualtat i el respecte per un mateix i pels altres.


Otras imágenes del libro