Buscador de libros

Busqueda avanzada
Els Buddenbrook: portada
  • N° páginas : 848
  • Medidas: 140 x 205 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

Els Buddenbrook MANN,THOMAS

“Una de les obres clásiques de la literatura universal” Jurat Premi Nobel , 1929

Editorial:
Traductor:
Joan Fontcoberta i Gel
Colección:
PORT BO
Materia BIC:
Historia familiar, genealogía
ISBN:
978-84-17978-77-8
EAN:
9788417978778
Precio:
24.04 €
Precio con IVA:
25.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La ciutat de Lübeck i la seva pròpia família van servir d’inspiració a Thomas Mann per a escriure aquesta extraordinària saga familiar que abasta quatre generacions i un espai temporal entre 1835 i 1877. Però la novel·la és quelcom més que una saga familiar, que una descripció detallada i a vegades irònica de la vida burgesa de Lübeck, una ciutat profundament reclosa en les seves tradicions i, tanmateix, oberta al món gràcies al seu intens tràfic comercial. En definitiva, la novel·la és un replantejament de la problemàtica de l’artista dins la societat burgesa en decadència, de l’alternativa entre l’art i la utilitat, entre l’artista i el burgès, entre l’art i la vida.

El libro en los medios

"L’art i (el seu) temps" (Navona) El racó de la paraula, 15 gener 2021

15/01/2021

"... la novel·la és un replantejament de la problemàtica de l’artista dins la societat burgesa en decadència, de l’alternativa entre l’art i la utilitat, entre l’artista i el burgès, entre l’art i la vida."

Autor: MANN, THOMAS (CAT)

(Lübeck, Imperi alemany, 6 de juny de 1875 - Zuric, Suïssa 12 d'agost de 1955) va ser un escriptor alemany nacionalitzat nord-americà, considerat un dels més importants d'Europa de la seva generació, recordat pel profund anàlisi crític que va desenvolupar al voltant de l'ànima europea i alemanya en la primera meitat de segle XX. Per això va prendre com a referències principals la Bíblia i les idees de Goethe, Freud, Nietzsche i Schopenhauer. Tot i que la seva obra més coneguda sigui la novel·la "La muntanya màgica", Thomas Mann va rebre el Premi Nobel de literatura en 1929.


Otras imágenes del libro