Buscador de libros

Busqueda avanzada
Lanark: portada

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 744
  • Medidas: 210 x 135 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Lanark GRAY,ALASDAIR

L'obra fonamental d'un dels autors més originals de la ficció contemporània en llengua anglesa, recuperat per Marbot de concert amb Raig Verd Editorial.

Editorial:
Traductor:
Ramon Vilà Vernis
Ilustrador:
Alasdair Gray
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-92728-43-5
EAN:
9788492728435
Precio:
24.86 €
Precio con IVA:
25.85 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Lanark va ser un esdeveniment literari en el moment de la publicaci i va rebre grans elogis de la crítica (el TLS el va titllar d'"extraordinària obra mestra"). Convertit en un clàssic amb el temps, el llibre agafa prestat de Kafka i del còmic americà, de la ciència ficció i del realisme més formal per construir un relat molt humà, alhora divertit i apocalíptic. Alasdair Gray segueix el rastre del seu protagonista en el món que coneixem i uns quants més(no en ordre cronològic, per cert), una llarga penitència moral que li permet projectar una al·legoria gegantina de la nostra societat. Artista a més d'escriptor, Gray és també l'autor de la impactant obra gràfica del llibre, que Marbot ha respectat a l'interior i recuperat per a les cobertes amb la recuperació del disseny original.

El libro en los medios

"Construir ciutats amb la ment" (Marbot) Ara Llegim, 25 gener 2014

27/01/2014

L"obra fonamental d"un dels autors més originals de la ficció contemporània en llengua anglesa, recuperat per Marbot de concert amb Raig Verd Editorial.

Descargar

Autor: Gray (c), Alasdair

Alasdair Gray (Glasgow, 1934) és un escriptor i artista escocès. Va treballar durant més de trenta anys en la seva primera novel · la, Lanark, que en gran mesura recull i transforma la seva pròpia vida. A la resta de la seva obra com a escriptor destaquen els relats, on desplega una vegada més la seva originalitat i esperit experimental. La seva activitat plàstica ha inclòs des de murals en edificis públics fins fundes de discos, a més de la il · lustració dels seus propis llibres. Gray és una figura pública important a Escòcia i participa activament en política.


Otras imágenes del libro