Buscador de libros

Busqueda avanzada
Elefant a la vista!: portada
  • N° páginas : 36
  • Medidas: 210 x 265 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Elefant a la vista! ARJONA, JUAN;COLANERI, GIOVA

Aquest llibre és una via poètica d’escapament quan els dies es tornen una mica massa feixucs

Editorial:
Traductor:
Dani Espresate
Ilustrador:
Giovanni Colaneri
Colección:
ILUSTRADOS CATALAN
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 4 años
ISBN:
978-84-10016-09-5
EAN:
9788410016095
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Els elefants tenen moltes qualitats positives: per exemple, no saben amagar-se i és per això que, si mirem amb atenció, sempre podrem trobar-ne algun al nostre voltant. Fins i tot de nit. Això és el que ens explica Juan Arjona al llarg d’un poema que presenta una seqüència de situacions dolces, oníriques, sorprenents i divertides. Giovanni Colaneri ho il·lustra amb un traç desenfadat i lliure que converteix les pàgines d’aquest llibre en una oda a la imaginació i en una invitació a buscar tots els elefants que l’il·lustrador hi ha amagat. Acompanya el llibre un increïble artefacte: un localitzador d’elefants a mitja distància.

Autor: Arjona (CAT), Juan

Juan Arjona (Sevilla, 1975) crea històries i les explica, ja sigui a través dels llibres, el teatre o simplement a viva veu. Per això la seva carrera professional es mou en diferents àmbits: és narrador oral, autor, dramaturg i director d’escena. Ha participat amb els seus espectacles de narració en la majoria de les programacions de l’Estat, i desenvolupa el seu treball teatral principalment a La Compañía Barataria des de 1998. Entre molts d’altres, ha creat els espectacles infantils ¡Al agua, pato!, Irás y no volverás, Dale al botón. Juan ha publicat diversos títols amb A buen paso: Antonino y Oso, Amiga gallina, Soy pequeñito, Burro (l’origen), Una vaca, Una historia verdadera (El cuento de los guisantes), Cerdo cerdo, On vas, Porquet?, Libre llibresc, Alefant a la vista!

Autor: Colaneri (CAT), Giovanni

Giovanni Colaneri (Isèrnia, Itàlia, 1991) és autor i il·lustrador. Es va formar a l’Escola d’Arts Gràfiques de l’Acadèmia de Belles Arts de Florència i es va especialitzar en Il·lustració a l’ISIA d’Urbino. La seva obra ha estat seleccionada i exposada a diverses exposicions internacionals d’il·lustració, com ara la Fira del Llibre de Bolonya i la Xina Children’s Book Fair de Xangai. El seu primer llibre il·lustrat va ser seleccionat per al catàleg de The White Ravens 2020. Actualment, viu i treballa a Nàpols amb els seus col·laboradors de confiança Katio i Leona, dos tendres ocellets.


Otras imágenes del libro