Buscador de libros

Busqueda avanzada
La venjança del lliri: portada
  • N° páginas : 232
  • Medidas: 220 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La venjança del lliri PERELLO FEMENIA,MARIA ANTONIA

Premi Ciutat de Manacor de novel.la Maria Antonia Oliver 2015

Editorial:
Colección:
MON DE LLIBRES.
Materia BIC:
FICCIÓN HISTÓRICA
ISBN:
978-84-608-3540-0
EAN:
9788460835400
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La venjança del lliri narra la història dels amors frustrats entre Isabel Anglada i Nicolau Rossinyol, dos personatges reals de la noblesa de la Ciutat de Mallorca de finals del segle XVI i principis del XVII. La novel•la és un viatge a una època en què l’honor embrutat o l’orgull ferit podien ser motiu d’odis i de lluites ferotges, de rivalitats entre els que ostentaven el poder reial i el poder esglésiastic.
Ambientada durant l’inici de les escaramusses dels nobles de Canamunt de l’Almudaina amb els de Canavall del Born, els esdeveniments històrics es desenvolupen impulsats per la intriga d’aquests amors i per tot un cor de personatges de diferents àmbits socials que, perduts pel camí de la vida, actuen fustigats per l’orgull i per l’odi.

Autor: Perelló Femenia, Maria Antònia

MARIA ANTÒNIA PERELLÓ FEMENIA (Inca 1957) és llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en Llengua i Literatura Catalanes (2010) per la UIB. És professora de Llengua i Literatura Catalanes de Batxillerat. Ha tengut cura de la Poesia Completa de Joan Alcover (2006), de tres reculls d’articles de Josep M. Llompart, del volum de poesia De l’Alba al migdia i altres poemaris de Guillem Colom (2013) i de diverses antologies poètiques de Miquel Costa i Llobera, de Joan Alcover i d’Els poetes de l’Escola Mallorquina (2005). És autora de Joan Alcover Maspons. El poeta humà colpit per la dissort


Otras imágenes del libro