Buscador de libros

Busqueda avanzada
Solito (CAT): portada

Book-Trailer [Ver]

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 530
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Otros
Descargar Ficha Enviar Ficha

Solito (CAT) ZAMORA, JAVIER

Una narració poderosa que descriu l'experiència i el trauma de la migració en els infants com no ens l'havien explicat mai.

Editorial:
Traductor:
Marta Marfany
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
ISBN:
978-84-19332-56-1
EAN:
9788419332561
Precio:
22.98 €
Precio con IVA:
23.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Quan en Javier tenia nou anys li van dir que podia començar el «viatge». Dies després va deixar la petita vila d’El Salvador on vivia i es va dirigir, a peu i sota la tutela d’un coiot, cap a la frontera dels Estats Units. Però el que havia de durar dues setmanes es va acabar convertint en un periple de dos mesos que el va portar a travessar deserts, enganys i situacions límit inesperades.

Solito és la història d’un nen que ens guia amb la mirada neta a través d’una experiència que li deixarà una empremta per a tota la vida. És el trauma de la immigració com no ens l’havien explicat mai. És una ruta que es comença sol, però que només es pot acomplir amb l’ajuda de les persones que van apareixent pel camí. Solito és la humanitat necessària; la família inesperada.

El libro en los medios

Solito (Periscopi) - Babelia - 27/01/2024

29/01/2024

La aventura de los niños migrantes

Descargar

Autor: Zamora, Javier

Javier Zamora (La Herradura, El Salvador, 1990) és escriptor. Quan tenia nou anys va emigrar als EUA per retrobar-se amb els seus pares, exiliats a causa de la guerra civil que va assolar El Salvador. Solito ha estat considerat com un dels millors llibres del 2023 per mitjans com The New York Times Book Review, The Washington Post o la revista Kirkus. També va ser finalista del Premi PEN/John Kenneth Galbraith de no-ficció i inclòs en la primera tria del Carnegie Medal for Excellence i el Premi PEN/Open. El 2017 va rebre una beca literària Lannan, un premi de narrativa i el Premi Barnes & Noble Writer for Writers 2016 per la campanya Undocupoets, una iniciativa de diversos poetes que reivindiquen el dret de tot escriptor, tingui o no tingui papers, a participar en qualsevol premi literari.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro