Buscador de libros

Busqueda avanzada
Els fils de l'aranya: portada
  • N° páginas : 324
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Els fils de l'aranya ARITZETA,MARGARIDA

Torna la inspectora Mina Fuster per investigar, entre falsificacions de xecs i altres negocis il·legals, tres estafadors amb diferents perspectives de futur

Editorial:
Colección:
LLIBRES DEL DELICTE
Materias:
NOVELA POLICIACA;
Materia BIC:
GÉNERO POLICÍACO Y DE MISTERIO
ISBN:
978-84-943749-7-5
EAN:
9788494374975
Precio:
15.87 €
Precio con IVA:
16.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En Cordèlio és un estafador de baixa estofa. Acaba de partir peres amb el seu soci i la seva dona, la Tina, el fa fora de casa. No té on caure mort i deambula, brut i sense diners, per Tarragona, amenaçant amb xerrar tot el que sap si no li omplen les butxaques.
En Cordèlio vigila la Tina, la segueix i l'assetja, fins que ella comença a tenir por. Però el seu exsoci no es vol arriscar i ha decidit fer-lo callar per sempre.
Poc després la inspectora Mina Fuster i el seu equip de la comissaria del Camp de Tarragona han d'investigar la mort d'un home durant una partida d'AirSoft. Podria ser en Cordèlio, perquè ningú no sap on para.

El libro en los medios

"Es busca la millor assassina de 2016" (Llibres del Delicte) Vilaweb.cat, 14 juliol 2017

14/07/2017

Torna la inspectora Mina Fuster per investigar, entre falsificacions de xecs i altres negocis il·legals, tres estafadors amb diferents perspectives de futur.

"Què llegirem aquest 2016?" (Llibres del Delicte) L"lla del Llibres, 11 gener 2016

11/01/2016

Torna la inspectora Mina Fuster per investigar, entre falsificacions de xecs i altres negocis il·legals, tres estafadors amb diferents perspectives de futur.

Autor: Aritzeta, Margarida

Margarida Aritzeta és escriptora i professora de Teoria de la Literatura a la Universitat Rovira i Virgili. Va començar a escriure novel•la negra per amistat amb en Jaume Fuster i altres membres d’Ofèlia Dracs i va publicar tres primers títols a La Magrana: El correu de Trípoli (1990), Tie Break (1991) i El cau de llop (1992). Després ha publicat altres modalitats de novel•la d’intriga, com El verí (2002), o La maleta sarda (2010), però no és fins que l’Anna Maria Villalonga la convida a participar a Elles també maten (Llibres del Delicte 2013) que torna a sentir el cuquet d’escriure relat criminal i crea el personatge de la inspectora Mina Fuster. L’amant xinès és, doncs, la primera novel•la llarga de la inspectora i el retorn al gènere negre de la Margarida Aritzeta després de molts anys


Otras imágenes del libro