Buscador de libros

Busqueda avanzada
Acústic: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 80
  • Medidas: 160 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Acústic VOLTAS,MERCE

"Acústic" enllaça la creació poètica amb la musical i s'inspira en grans compositors com Bach, Chopin, Mozart, Toldrà o Mompou.

Editorial:
Colección:
CICLADES
Materias:
POESIA;
ISBN:
978-84-944547-6-9
EAN:
9788494454769
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Mercè Voltas dedica aquest llibre de poemes a la música que tan bé coneix perquè és part del seu treball i perquè estructura l’altra cara de la seva vida creadora com a poeta. I aquest fet, que és evident en la lectura dels cinquanta-set poemes que aquí s’apleguen, quan el llegim amb deteniment, ens adonem que passa per un procés de recerca i decantament molt peculiar.

Autor: Voltas, Mercè

Voltas, Mercè

Mercè Voltas i Camprodon (Vic, 1940) és llicenciada en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Formadora de professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. És intèrpret de violí i viola, i membre de l’Orquestra Alumni de l’Escola de Música i Conservatori de Vic. Ha format part de la Coral Canigó de Vic i de la Capella Clàssica Polifònica de Barcelona. En poesia forma part del grup enVers amb el qual ha publicat poemes en l’obra col·lectiva Cadències (Ònix, 2015). El poemari Acústic va ser finalista dels Premis Recull de Blanes 2015.