Buscador de libros

Busqueda avanzada
Animals destructors de lleis: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 220
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Cartoné
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Animals destructors de lleis SALVAT,RICARD

Aquesta novel·la de Ricard Salvat va ser l’obra guanyadora del Premi Joanot Martorell (antic Premi Sant Jordi) de l’any 1959.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-95623-78-2
EAN:
9788495623782
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Durant la dècada de 1950, un jove català anomenat Sandre viu de dispesa en una ciutat alemanya a casa d’un matrimoni jove, Inge i Volker. Sandre es paga la universitat treballant en una fàbrica on coneix obrers immigrants com ell; són els anys del “miracle alemany”. L’amistat de Sandre amb grups diferents de jovent alemany i estranger, el temor d’una Guerra Freda que destruiria definitivament el món i la percepció d’una societat molt més lliure que la que ell ha conegut a Catalunya són els eixos narratius que ens situen en una Europa que vol oblidar l’horror del seu passat més recent i malda per reconstruir-se completament.

Autor: Salvat, Ricard

Salvat, Ricard

Ricard Salvat i Ferré (Tortosa, 1934 - Barcelona, 2009) va ser escriptor, director teatral i catedràtic universitari d’Arts Escèniques. Llicenciat en filosofia per la Universitat de Barcelona, de ben jove va començar a interessar-se pel teatre. És considerat una figura clau en la renovació de les arts escèniques a Catalunya i va dirigir prop de dues-centes obres entre les quals l'autor destacava Primera història d’Esther i Ronda de mort a Sinera, de Salvador Espriu, i La tragèdia de l'home, d'Imre Madách. Salvat també va dur a escena dramaturgs com Eurípides, Shakespeare, Goethe, Wagner, Brecht, Sartre, Valle-Inclán, García Lorca, Alberti, Buero Vallejo, Guimerà, Víctor Català i Rodoreda. El 1959, amb Animals destructors de lleis, va guanyar el Premi Joanot Martorell de novel·la.