Buscador de libros

Busqueda avanzada
Arnes: portada
  • N° páginas : 237
  • Medidas: 115 x 180 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Arnes GALVEZ,DAVID

Cins històries sobre assassins explicades per ells mateixos.

Editorial:
Colección:
DISTORSIONS
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-947258-5-2
EAN:
9788494725852
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Arnes és un recull d’històries que podrien ser els cinc costats d’un pentàgon. Totes se submergeixen en els aiguamolls psicològics d’un assassí, però cadascuna ho fa amb una òptica diferent, des de la reconstrucció documental al relat fantàstic, des de la visió mítica al realisme més despullat. Sense fer diferències entre personatges històrics i ficticis, David Gàlvez fa servir totes les tècniques narratives que té a l’abast per ficar-nos dins la ment d’uns protagonistes obsessionats a realitzar allò que atorga un sentit a les seves vides, cinc individus que, en certa manera, són víctimes de les seves pròpies obsessions.

El libro en los medios

"Psicòpates els assassins i psicòpates els escriptors" (Males Herbes) Els experts - catradio, 22 novembre 2017

22/11/2017

"Segons l"escriptor i periodista David Gálvez, "el fil conductor d"Arnes" és molt bàsic, pura violència". La Míriam Cano conversa amb el periodista i escriptor David Gálvez sobre el seu recull de relats, tots ells relacionats amb la figura d"un assassí.

“Intento reflectir formes de la violència que tots portem a dins” (Males Herbes) ara.cat, 3 novembre 2017

03/11/2017

"David Gálvez publica ‘Arnes’, recull de relats obsessius i foscos"

Autor: Gálvez, David

David Gálvez Casellas (Vilanova i la Geltrú, 1970) és un escriptor andorrà en llengua catalana. Ha destacat com a articulista i narrador, tot i que també ha fet incursions en poesia i assaig. Ha publicat més d’una setantena d’articles en diaris, revistes i publicacions andorranes, catalanes i argentines. Va ser membre de l’equip de redacció i articulista de la revista Portella. Entre les seves publicacions destaquen Cartes mortes (Editorial Males Herbes, 2014), Res no és real (Editorial Males Herbes, 2015) i L’obra articulística d'Arseni Sugranyes (Ed. Límits, 2016)