Buscador de libros

Busqueda avanzada
ASSAIG SOBRE LA VIDA HUMANA - CAT: portada
  • N° páginas : 108
  • Medidas: 130 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

ASSAIG SOBRE LA VIDA HUMANA - CAT CANTO-SPERBER,MONIQUE

Aquest llibre recull un conjunt de reflexions sobre els aspectes que marquen l'existència humana: l'absurd i el sentit de la vida, la reflexió sobre l'existència, els invariables de la vida humana i la seva justificació, i les deliberacions morals, el bé i la felicitat.

Editorial:
Colección:
SIGLO XXI:ETICA ACTUAL
Materias:
CATALAN; FILOSOFIA ETICA LOGICA ESTETICA RELIGION;
ISBN:
978-84-937508-9-3
EAN:
9788493750893
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Assaig sobre la vida humana ens planteja la qüestió essencial de la vida: quin és el sentit d´allò que fem. Al llarg de la Història i del Pensament han estat nombroses les alternatives donades per donar resposta a la pregunta més inquietant de totes les possibles. Des de l´absurd fins a l´hedonisme, tots els intents de resposta han hagut d´integrar una certesa implacable: l´existència de la mort. L´autora fa un repàs de les opcions donades al llarg dels segles i defensa una actitud vital i racional alhora davant el desafiament.

Autor: CANTO-SPERBER, MONIQUE

CANTO-SPERBER, MONIQUE

Monique Canto-Sperber es Directora de Investigación en el CNRS y ha ocupado puestos de responsabilidad en organismos como la École normale supérieure, el Centre de recherches politiques Raymond-Aron, el EHESS o la l?École polytechnique. Es autora de importantes obras en cuestiones de filosofía moral (como La inquietud moral y la vida humana: reflexiones sobre la vida buena) y pensamiento clásico (como Éthiques grecques). Dirigió la edición del Dictionnaire d´éthique et de philosophie morale (2006).