Buscador de libros

Busqueda avanzada
ATLES DE LA GUERRA CIVIL A CATALUNYA: portada
  • N° páginas : 536
  • Medidas: 220 x 290 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Cartoné
Descargar Ficha Enviar Ficha

ATLES DE LA GUERRA CIVIL A CATALUNYA AA.VV

La 2a edició del gran Atles de la Guerra Civil a Catalunya. Inclou més de 400 mapes en què apareixen poblacions, exèrcits, els bombardeigs, la guerra aèria, etc.

Editorial:
DAU
Colección:
FUERA DE COLECCION
Materias:
HISTORIA DE ESPAÑA; GEOGRAFIA DE ESPAÑA;
ISBN:
978-84-936625-2-3
EAN:
9788493662523
Precio:
75.96 €
Precio con IVA:
79.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Durant més de 5 anys, un equip d'historiadors i cartògrafs ha consultat desenes de biblioteques i arxius, molts de difícil accés. En l'Atles es descriuen els principals episodis de la Guerra Civil, per poder entendre, posteriorment, a fons, els més de 400 mapes en què apareixen poblacions i localitzacions geogràfiques, la disposició de les tropes, el moviment dels fronts, l'avanç i el retrocés dels exèrcits i les columnes, els bombardeigs, la guerra al mar i la guerra aèria, etc. Al llarg de 17 capítols, destaquen, entre molts d'altres, els moments clau del cop d'Estat, la guerra de columnes, la campanya de Mallorca, el front d'Aragó, la línia Segre-Noguera, la batalla de l'Ebre, la campanya de Catalunya i els Fets de Maig.

Autor: Hurtado, Víctor

(México, D.F., 1948). Economista y Doctor en Historia. Desde el año 1985 se ha especializado en cartografía histórica que lo ha llevado a publicar numerosos atlas en las principales editoriales y revistas del país y del extranjero. Entre sus obras destacan los mapas de: 'La Historia en su lugar', 'Historia del Arte Español' y el 'Atles de la Guerra Civil a Catalunya'.