Buscador de libros

Busqueda avanzada
A la seva pell: portada
  • N° páginas : 188
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

A la seva pell GAMEZ SERRANO,RAQUEL

Una ficció basada en l’experiència a la presó de Rodrigo Lanza i en el record del suïcidi de Patricia Heras, casos denunciats al documental Ciutat Morta

Editorial:
Colección:
LLIBRES DEL DELICTE
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-943749-9-9
EAN:
9788494374999
Precio:
14.37 €
Precio con IVA:
14.94 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La nova feina que Gal·la comença a la presó com a educadora social i experta en mediació del procés de reinserció de Leo, suposa una baixada als inferns dels seus fantasmes interiors. El suïcidi de la Patrícia després de ser empresonada injustament és un record que la martiritza mentre s’involucra en el cas de Leo. La implicació de Gal·la en la lluita per demostrar la innocència de Leo, més enllà del plànol professional, serà també en nom de la justícia per la mort de la Patrícia, sempre present als seus pensaments. Però la recerca de la veritat té un alt preu, no només psicològic, sinó també físic.

Autor: Gámez Serrano, Raquel

Gámez Serrano, Raquel

Raquel Gámez Serrano va néixer a Barcelona. Estudià el Grau d’estudis immobiliaris i de la construcció a la Facultat d’Econòmiques de Barcelona, és Tècnica especialista en relacions públiques i administració i, enguany, es gradua en Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya. Va treballar vuit anys com a cap de vendes en una promotora immobiliària i quatre com a professora experta de la Generalitat de Catalunya en un programa de qualificació professional inicial. En l’actualitat treballa en un ajuntament de la província de Barcelona.