Buscador de libros

Busqueda avanzada
A sol obert: portada
  • N° páginas : 100
  • Medidas: 210 x 125 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

A sol obert CENTELLES, TERESA

Al volum 'A sol obert', que consta de 40 poemes, Teresa troba equilibri, s’aconsola del dolor que portem a dins per sempre.

Editorial:
Colección:
POESIA
Materias:
POESIA;
ISBN:
978-84-16418-63-3
EAN:
9788416418633
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

A Noves cartes a un jove poeta Joan Margarit escriu: “…no m’interessa el poema que no contribueixi a fer-me una persona millor, a procurar-me un major equilibri interior, a consolar-me, a deixar-me una mica més a prop de la felicitat, sigui el que sigui el que vulgui dir felicitat”. Teresa Centelles, en aquests poemes, posa de manifest com molts moments de la vida i alguns versos l’acosten a la felicitat que tots busquem. Creu, l'autora, que la poesia ens acompanya per diversos camins i ens fa millors persones.

Autor: Centelles, Teresa

Teresa Centelles i Gassó va néixer a Barcelona l’any 1955. Llicenciada en Filologia Catalana, a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha dedicat la seva vida laboral a l’ensenyament secundari de llengua i literatura catalanes. Ha publicat poemes a revistes, ja desaparegudes, com 'Kantil', 'Poemari/o', 'Paraules', 'Sorra' i 'Mirall de glaç' i ha participat en diversos homenatges poètics (a José Manuel Blecua, Ángel Caffarena i Ignacio Prat). Va publicar, a Málaga, 'Alabatudes de la nit' (1979), 'Amarinem-nos sense llibant al port' (1979), 'Més enllà dels jocs' (1986) i 'Letargia' (1990).