Buscador de libros

Busqueda avanzada
Barcelona Circus: portada

Book-Trailer [Ver]

  • N° páginas : 201
  • Medidas: 180 x 115 mm.
  • Peso: 150 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Barcelona Circus COROMINA,XAVIER

Quin secret relliga el cas Millet, la visita del Papa i l'incendi del Liceu? Alguna cosa s'amaga a les clavegueres de Barcelona...

Editorial:
Colección:
DISTORSIONS
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-944699-0-9
EAN:
9788494469909
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El dia 7 de novembre de l’any 2010, Benet XVI arriba a Barcelona per consagrar la Sagrada Família. Aquell mateix dissabte un activista, un advocat de nissaga i un inspector de policia entrecreuen els seus destins. Mentrestant, al subsòl de la ciutat, un criatura misteriosa recorre la xarxa de clavegueram. Té la clau per entendre els casos d’especulació immobiliària que han esclatat recentment, i els que encara s’han de destapar. Una novel·la d’intriga contundent, que s’endinsa fins el moll de l’os en alguns dels casos de corrupció més flagrants de la capital catalana. Una mirada lúcida, rigorosa i entretinguda, a la Barcelona que no expliquen les fonts oficials.

El libro en los medios

"Trencament literari" (Males Herbes) El Punt Avui, 6 març 2016

06/03/2016

"El llibre ofereix una mirada diferent de Barcelona , que és presonera de la corrupció"

Descargar

Autor: Coromina, Xavier

Xavier Coromina (circa 1962-20...) Ha exercit de crític literari i articulista en infinitat de publicacions d'abast local i nacional, com el Torelló, El 9 Nou, El Punt, el Diari de Barcelona, El Món, el Cultura d'El Punt Avui, el Transversal o L'Esportiu. També és autor de la novel·la Per a qui es baten els ous? i de diversos assaigs literaris com Visita a Atenes o Ser del Barça.