Buscador de libros

Busqueda avanzada
CAMI DELS NORMANDS,EL - CAT: portada
  • N° páginas : 250
  • Medidas: 130 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

CAMI DELS NORMANDS,EL - CAT CUXART TREMPS,MONTSERRAT

Novel·la històrica al S. XI amb els normands com a protagonistes. Presenacia Nomanda a les terres meridionals italianes.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
AUTORES HISPANOAMERICANOS;
ISBN:
978-84-15900-27-6
EAN:
9788415900276
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Corria l’any setze del segle xi quan un grup de quaranta normands que tornaven de Jerusalem peregrinaren fins al santuari de Sant’Angelo al mont Gargano. Allà van topar amb un llombard exiliat de Bari, home estrafolari, d’aspecte estrany i, com se’l qualificaria avui, independentista. Els va demanar ajut per crear un estat llombard que integrés tota la Itàlia meridional. Van acceptar l’oferta i van prometre que al cap d’un any tornarien a aquella terra de «mel i llet» amb més homes. Així va començar aquesta història. Per l’efecte de crida, va anar augmentant la presència normanda a les terres meridionals italianes. La seva influència i personalitat, protagonitzades especialment pel llinatge dels Hauteville, van ser tan intenses que els va portar a formar un regne, el primer, tolerant i respectuós amb les diferències i amb capital a Palerm. El llibre recorre els llocs trepitjats per aquests normands i que serveixen per explicar episodis de la vida d’aquesta saga.

Autor: CUXART TREMPS, MONTSERRAT

CUXART TREMPS, MONTSERRAT

Montserrat Cuxart Tremps. Professora, geògrafa i viatgera. Actualment forma part del consell editor de la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia, on ha publicat alguns articles i ha fet diverses traduccions de l’anglès de publicacions de geògrafs europeus i americans. És coautora d’alguns treballs publicats de geografia.