Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ciutat fantasma: portada
  • N° páginas : 139
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ciutat fantasma MARIN,DAVID

Una novel·la d’atmosfera i personatges, que juga amb la sensació de l’irreal i combina la recerca d’un desaparegut amb la desaparició de la pròpia vida del protagonista

Editorial:
Colección:
LLIBRES DEL DELICTE
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-945826-5-3
EAN:
9788494582653
Precio:
14.33 €
Precio con IVA:
14.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La tornada a Barcelona de l’agent dels Mossos d’Esquadra Salvador Garcia, després de vuit anys destinat a Lleida, suposa un bany de realitat per a ell: ja no és ni d’aquí ni d’allà. Sense família, ni amics ni coneguts a la ciutat, aquesta Barcelona ja no és la que ell havia conegut. Així que va a la recerca d’un antic company d’institut, l’únic amic que, potser, li queda. Les dificultats per trobar el seu amic X.B. es transformen en una espècie de metàfora sobre les complicacions per trobar-se ell mateix i ubicar-se a Barcelona, a la seva nova vida i a les noves funcions policials que li han adjudicat dins dels Mossos, una feina cada cop més tediosa.

Autor: Marín, David

Marín, David

David Marín Rubio és periodista. Va néixer a Barcelona el 1974 i des de l'any 2008 viu a la Noguera, des d'on escriu per al diari El Punt Avui. Col·labora amb l'Escola d'Escriptura de Lleida i imparteix classes de redacció periodística a la Universitat de Lleida. Ha publicat la novel·la negra Mala lluna (RBA-La Magrana), el recull de relats eròtics Amb X de sexe (Pagès editors) amb l'escriptora Marta Alòs, i ha participat en el recull Assassins de Ponent (Llibres del Delicte).