Buscador de libros

Busqueda avanzada
La clau de Sarah: portada
  • N° páginas : 336
  • Medidas: 148 x 233 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

La clau de Sarah DE ROSNAY,TATIANA

L'èxit literari i cinematogràfic mundial, per fi en català.

Editorial:
Colección:
NOVEL-LA
Materias:
NARRATIVA AUTORES EXTRANJEROS;
ISBN:
978-84-92941-85-8
EAN:
9788492941858
Precio:
5.72 €
Precio con IVA:
5.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

París, juliol de 1942. Redada de Vel d'Hiv. Davant l'arribada dels nazis, Sarah tanca el seu germà de 10 anys en un armari per a protegir-lo pensant que tornarà en unes hores. Tot i així, és arrestada amb la seva família. París, maig del 2002. A Júlia Jarmond li encarreguen escriure sobre el tema per una revista americana.

El libro en los medios

"Novel·lització de la batuda del 42 contra els jueus, a Paris" (Amsterdam) El Temps, 23"octubre

22/10/2012

"París, juliol 1942. Batud de la policia francesa del Vélodrome d"Hiver. Davant l"arribada dels nazis, Sarah tanca el seu germà de deu anys en un armari per protegir-lo i se"n guarda la clau pensant que tornarà en unes hores"

Descargar

Autor: de Rosnay, Tatiana

de Rosnay, Tatiana

Tatiana de Rosnay va néixer a París i té arrels angleses, franceses i russes. Criada en un entorn multicultural, va viure als Estats Units durant la seva infància i es va llicenciar a la University of East Anglia (Norwich, Anglaterra). És autora de nou novel·les i de diversos guions. També escriu a la revista Elle i és crítica literària de Psychologies. La seva novel·la, La clau de Sarah (convertida en pel·lícula), es va traduir a 33 idiomes i va obtenir un èxit rotund de crítica i vendes a tot el món, amb unes xifres que superen els dos milions d'exemplars venuts. Així mateix la novel·la porta més de 50 setmanes en la llista de més venuts del New York Estafis i va rebre els premis Prix Chronos, Prix des Lecteurs de Corse i Prix des lecteurs-choix des libraires du Livre de Poche.