Buscador de libros

Busqueda avanzada
Coll avall: portada
  • N° páginas :
  • Medidas: 135 x 195 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
El editor no ha facilitado más datos

Coll avall DIAZ / MARTINEZ

Independència d’interessos és un thriller polític amb el dret a decidir de Catalunya com a escenari d’interessos personals

Editorial:
Colección:
LLIBRES DEL DELICTE
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-941064-2-2
EAN:
9788494106422
Precio:
11.49 €
Precio con IVA:
11.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El monestir de Sant Llorenç del Munt pot tornar a mans dels anteriors propietaris. En Jaume Borrell, descendent del comte Borrell, que va cedir els terrenys a l’Església al segle XI, negocia la compra del document robat que el legitimaria a reclamar la propietat. Però el document exigeix unes condicions on el dret a decidir jugarà un paper important. Amb tots els estaments policials estatals aplegats en una caòtica reunió que s’allargarà durant dies per resoldre el cas, el milionari Borrell intentarà, en paral•lel, manegar la consulta sobre la independència de Catalunya. Un alcalde nacionalista, una política de la dreta espanyolista, l’administrador del Monestir de Sant Cugat i els familiars d’en Borrell només faran que complicar un cas on les solucions més agosarades es proposaran durant la investigació del cas.

Autor: X. Diaz & M. Moreno

X. DÍAZ & M. MARTÍNEZ són nascuts a Barcelona el 1977, periodistes i llicenciats per la Pompeu Fabra. Són amics des de fa 20 anys i COLL AVALL, que va sorgir a partir de l’experiència de viure a Suècia d’en Xavi Díaz els últims 4 anys i la visió que hi ha des de fora de la crisi que pateix el país, és la primera novel•la que escriuen junts.