Buscador de libros

Busqueda avanzada
CONTRA LA TIRANIA DELS DINERS - CAT: portada
  • N° páginas : 140
  • Medidas: 230 x 160 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

CONTRA LA TIRANIA DELS DINERS - CAT REGAS,ROSA

Una mirada lúcida i contundent sobre la societat actual

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
ISBN:
978-84-15224-82-2
EAN:
9788415224822
Precio:
16.25 €
Precio con IVA:
16.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Una reivindicació esperançadora i intel·ligent sobre la necessitat de trencar amb la dictadura dels bancs, els estats i els diners, i de trobar alternatives. En el seu nou assaig, Rosa Regàs parla de la necessitat de mirar els diners amb ulls diferents perquè ha arribat el moment de deixar de ser clients o esclaus i començar a tornar a ser ciutadans que exigeixen els seus drets i que col·laboren al progrés del país. Contra el benefici com a única prioritat, i a favor de buscar alternatives i lluitar perquè s'apliquin, en lloc de seguir amb polítiques que no fan més que enfonsar-nos definitivament en la misèria. De lectura indispensable.

El libro en los medios

"Rosa Regàs a Catalunya Ràdio" (Ara Llibres) La Tribu de Catalunya Ràdio, 18 desembre

19/12/2012

"Una reivindicació esperançadora i intel·ligent sobre la necessitat de trencar amb la dictadura dels bancs, els estats i els diners, i de trobar alternatives"

"Berenar d"Àdam Martín amb Rosa Regàs" (Ara Llibres) Xarxaradio.cat, 18 desembre

19/12/2012

" En el seu nou assaig, Rosa Regàs parla de la necessitat de mirar els diners amb ulls diferents perquè ha arribat el moment de deixar de ser clients o esclaus i començar a tornar a ser ciutadans que exigeixen els seus drets i que col·laboren al progrés del país"

"Charla de los internautas con Rosa Regás" (Ara Llibres) Encuentrosdigitales.rtve.es, 13 desembre

18/12/2012

"No nos damos cuenta de que estamos enganchados a esta droga del dinero"

"Vivim en un món que no castiga ni els rics ni els poders financers" (Ara Llibres) Vilaweb.cat, 12 desembre

13/12/2012

"Publica "Contra la tirania dels diners" on denuncia els abusos dels poders financers"

Autor: Regàs, Rosa

Regàs, Rosa

ROSA REGÀS va néixer a Barcelona. Llicenciada en filosofia per la Universitat de Barcelona, ha estat editora, traductora a les Organitzacions de les Nacions Unides i escriptora. Als 57 anys va publicar el primer llibre i des de llavors n’han aparegut vintmés, entre novel·les, assajos i llibres de viatge. Va guanyar el premi Nadal el 1994, el Ciutat de Barcelona el 1999, el Planeta el 2001, el Grandes Viajeros (amb PedroMolina Temboury) el 2003 i el Biblioteca Breve el 2013. Chévalier de la Légion d’Honeur de la República Francesa i Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, als 60 anys va ser directora de l’Ateneo Americano de la Casa de América i als 71, directora general de la Biblioteca Nacional. Amb Ara Llibres ha publicat L’hora de la veritat. Unamirada a la vellesa (2010), La desgràcia de ser dona (2011) i Contra la tirania dels diners (2012).