Buscador de libros

Busqueda avanzada
D'esquena al sol: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 324
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

D'esquena al sol BORDAS,JORDI

Amb el teló de fons dels darrers vuitanta anys, un llast d’actes de violència, secrets, enganys i conflictes mal resolts envairan de la vida de la família Maristany.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-92874-48-4
EAN:
9788492874484
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un ancià malalt, Francesc Maristany, mor en un hospital de Barcelona en circumstàncies no gaire clares: un personatge a l’ombra pot haver-lo assistit en l’hora final. Els fills de Maristany, Albert i Dora, distanciats ideològicament, coincideixen en la lectura notarial del testament del seu pare i queden atònits davant una condició que els posa el difunt per heretar la seva fortuna. El compliment d’aquesta clàusula tan sorprenent crearà una tensió familiar que descobrirà un seguit de vivències del passat que fins aquell moment havien quedat ocultes.

Autor: Bordas i Coca, Jordi

Bordas i Coca, Jordi

(Barcelona, 1943) va estrenar i publicar als anys seixanta l’obra de teatre per a nois i noies La terra es belluga (Ed. 62), que va obtenir el premi de teatre Serra d'Or. També ha traduït obres d’Arnold Wesker, Clifford Odets i Woody Allen, i ha cotraduït amb Helena Vidal Els baixos fons de Maksim Gorki. Bordas és esmentat en La generació literària dels 70, d’Oriol Pi de Cabanyes i Guillem-Jordi Graells. Després d’un parèntesi, torna a les lletres catalanes durant la dècada de 1990 en el camp de la narrativa i obté diversos premis. Ha publicat, entre d’altres obres, L’assassí sense pietat, Premi Emili Teixidor 1999, els reculls Divuit dies de vacances, Congelats a domicili, Premi Ramon Juncosa 2002. D’esquena al sol és la seva primera novel·la llarga.