Buscador de libros

Busqueda avanzada
DE COLÒNIES: portada
  • N° páginas : 1
  • Medidas: 900 x 480 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Cartoné
Descargar Ficha Enviar Ficha

DE COLÒNIES GIRALT / BASEIRIA

Desplega el teu tríptic i podràs conèixer l’activitat dels assistents a les colònies

Editorial:
Ilustrador:
Giralt, Núria
Colección:
CATALAN
Materias:
LIBRO DIDACTICO;
ISBN:
978-84-941791-9-8
EAN:
9788494179198
Precio:
14.33 €
Precio con IVA:
14.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un àlbum sense paraules que farà les delícies de prelectors i primers lectors. Les colònies són el tema central d’aquest tríptic de gran format, un llibre joc il·lustrat ple de personatges, situacions i escenaris propis del temps de colònies. Les colònies són un lloc de trobada en el qual els nens, a més de gaudir del temps d’oci, aprenen a viure i a treballar en grup, milloren la seva capacitat d’expressió i de relació i, sobretot, viuen noves i enriquidores experiències. Desplega el teu tríptic i podràs conèixer l’activitat dels assistents a les colònies: què fan durant el dia? i a la nit? Segueix les il·lustracions i sabràs qui és qui a la casa de colònies, quines tasques duen a terme i, el més important, com es diverteixen.

Autor: BASEIRIA, OBLIT

Oblit Baseiria sempre s’ha dedicat al món del llibre. Ha fet gairebé tot els papers de l’auca dins d’aquest món: de correctora, de responsable de premsa, d'editora a Columna, a Planeta, i ara... de llibretera. Ja fa gairebé 10 anys que va obrir una llibreria especialitzada en literatura infantil i àlbums il·lustrats al barri de Gràcia de Barcelona: Casa Anita.

Autor: GIRALT, NÚRIA

Des que es van trobar, els llapis i la Núria Giralt, sempre els ha agradat dibuixar junts. De vegades s’allunyen, però això no els agrada gaire. Llavors es busquen, es criden, es fan xiulets fins que es retroben i viuen plegats nous dibu