Buscador de libros

Busqueda avanzada
De novata a jubilada: portada
  • N° páginas : 376
  • Medidas: 210 x 148 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

De novata a jubilada PAMIES OLLE,ROSA

Repàs exhaustiu d'una mestra al que ha estat l’escola, pública i privada, a tot el llarg del segle XX, amb els alts i baixos corresponents a les diferents èpoques.

Editorial:
Colección:
NARRATIVA
Materias:
EDUCACION PEDAGOGIA;
ISBN:
978-84-16418-66-4
EAN:
9788416418664
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Amb un to optimista, atès que el fil conductor són les vivències de l’autora, són tractats, amb seriositat, temes interessants i alhora punyents com poden ser els tripijocs usuals a l’Administració i a l’escola pública, l’entrada dels mestres de Primària als instituts, les reformes i contrareformes de les lleis educatives, el desori dels plans d’ensenyament que ens han dut a un fracàs escolar vergonyós, els mètodes casposos d’accedir a l’escola pública... Fins a arribar al dia d’avui, quan ens adonem que, a desgrat de tot el rebombori de les noves lleis educatives, encara som a la cua en matèries com la lectura, les matemàtiques i el domini de llengües estrangeres, entre d’altres.

Autor: Pamies Ollé, Rosa

Rosa Pamies Ollé (Reus, Tarragona, 1945). Llicenciada en Pedagogia i mestra de Primària jubilada. Amb més de quaranta anys de professió, ha impartit classe tant a l’escola pública com la privada, des de pàrvuls fins a adolescents de 16 anys, a través dels diferents sistemes d’ensenyament que han tingut lloc en les últimes dècades. Actualment jubilada, es dedica, entre altres activitats interessants, a escriure. Té publicat Pinzellades i retalls (2014).