Buscador de libros

Busqueda avanzada
Dia de l'incident, El: portada
  • N° páginas : 192
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: 286 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Dia de l'incident, El GRAU,ISIDRE

Al llarg de tretze històries d’un fort ritme narratiu, Isidre Grau ens explica l’atzarosa aparició en el nostre dia a dia del fenomen imprevist que anomenem incident.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-92874-80-4
EAN:
9788492874804
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Encara que la vida sol discórrer per camins coneguts, sempre tenim l’oportunitat de redescobrir-nos sota una altra claror. Almenys així els succeeix als protagonistes d’aquestes tretze històries, quan viuen el moment revelador que els fa canviar de rumb o entendre la seva existència amb més intensitat. En tot cas, el seu dia de l’incident els ha fet sentir més vius i tirar endavant, qui sap si en espera d’una nova epifania domèstica. Homes i dones, de totes les edats i condicions socials, són els herois d’unes situacions sovint passades, com la mateixa vida, pels filtres de l’humor i la tendresa.

Autor: Grau, Isidre

Grau, Isidre

Isidre Grau (Cerdanyola del Vallès, 1945), enginyer químic de formació, des de 1975 s’ha dedicat a la literatura i ha estat professor de tècniques literàries de novel·la i conte, els seus centres creatius. Com a novel·lista, destaca la pentalogia iniciada amb Els colors de l'aigua (premi Sant Jordi 1985) i els seus darrers títols La bellesa del diable (2010) i Els amants volàtils (2011). Com a contista, ha recopilat la seva producció anterior a La pell dels anys (2009) i ha publicat l’assaig L’arquitectura del conte (2001), a més de treure contes breus a la revista digital Núvol. També col·labora regularment al diari El Punt Avui.