Buscador de libros

Busqueda avanzada
Divendres: portada
  • N° páginas : 48
  • Medidas: 210 x 288 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Divendres FREIRE / PADRON

Reinterpretació del clàssic Robinson Crusoe des de la perspectiva del personaxe de 'Divendres'.

Editorial:
Traductor:
Esteve Valls i Ania Huguet
Ilustrador:
Dani Padrón
Colección:
SUSHI BOOKS CATALA
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
Materia BIC:
Ficción clásica (infantil/juvenil)
Materia BIC:
Relatos de aventuras (infantil/juvenil)
ISBN:
978-84-15920-05-2
EAN:
9788415920052
Precio:
15.38 €
Precio con IVA:
16.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

L'obra permet acostar-se a un títol de la literatura clàssica des d'una òptica diferent, en situar com a protagonista un personatge secundari, posant l'accent en valors com l'amistat i la igualtat i la convivència entre diferents cultures.

Autor: Freire (catalán), Santiago

Moaña, 1972. Pel seu tercer aniversari el van dur a un lloc anomenat escola amb un quadern Palau a la cartera. Va trigar a aprendre a llegir. Això no ho vol recordar. Però sí que recorda que era un fan incondicional del Fofó, el dels pallassos de la tele. Es va estar hores amb el nas enganxat a la pantalla, fins que la seva mare es va alarmar quan va picar de cap amb una porta. Era miop. Ja amb ulleres, li van fer canviar el Fofó pel Mark Twain. A partir de llavors va decidir que la seva vida seria tan enginyosa, tan divertida i tan absurda com la del Huckleberry Finn. Va fracassar, és clar. Com volia ser un pillastre amb unes lupes d’augment tan considerables penjades de la punta del nas! Va llegir còmics per mirar d’identificar-se amb algun superheroi. Sí, el Superman en duia, però per defensar la terra de les invasions extraterrestres se les treia. No li servia. Ell, tan bon punt es treia les ulleres, ja anava a les palpentes. Així que va descobrir el “Rompetechos” i va decidir que seria igual que ell: caminaria abstret, com si res ja no anés amb ell i la vida fos un perill constant de fotre’s de morros. No li va gens, gens malament.

Autor: Padrón (catalán), Dani

Ourense, 1983. Al començament dibuixava per la mateixa raó que ho fan tots els nens, perquè sí, perquè els nens dibuixen. Després va començar a dibuixar (a calcar dibuixos a la finestra) per poder tenir a casa el Son Goku, el Batman, el Mortadel·lo o l’Oliver i el Benji sense que ocupessin gaire espai. Més tard va dibuixar perquè, per algun motiu que desconeix, també volia tenir a casa els seus professors, gairebé tots, desats en una carpeta. I ara que ja n’ha fet molts per a ell, el que intenta és que siguin altres els que tenen els seus dibuixos a casa. I que els agradin.


Otras imágenes del libro