Buscador de libros

Busqueda avanzada
Dur de pair: portada
  • N° páginas : 232
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: 331 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Dur de pair BALCELLS,SALVADOR

En el tercer volum de la sèrie del sotsinspector Espinosa, Balcells ens endinsa en el món de les màfies internacionals i ens sedueix com amb La taca negra i El vi fa sang

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-92874-60-6
EAN:
9788492874606
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Laia, la filla de disset anys d’un important empresari tarragoní, desapareix davant la desesperació de la seva mare i la inexplicable fredor del pare. El sotsinspector Emili Espinosa veu que l’assumpte és delicat, ja que els seus superiors insisteixen més en la discreció que en la resolució d’un cas que s’intueix dramàtic. D’altra banda, una perillosa banda de narcotraficants és detectada per la caporal Pilar Surroca, que, a més de reivindicar-se com a dona, malda per aconseguir un lloc que s’adigui amb la seva formació i amb la seva habilitat com a policia. Núvols negres s’acosten, però, a la comissaria dels Mossos i, alhora, a la vida personal d’Emili Espinosa. Núvols que poden descarregar de valent.

Autor: Balcells, Salvador

Balcells, Salvador

(L’Espluga de Francolí, 1946), llibreter i vinculat al món de la premsa i la gestió cultural, és autor de Visca la terra. Manual de l’ecologista català, Energia i societat. Una perspectiva catalana i Barcelona 92. Com desfer Catalunya. En el camp de la ficció, ha col·laborat en Salou 6 pre-textos V (2009), Estimada solitud i 15 contes més (2009) i Crims.cat 2.0 (2013). A Meteora ha publicat les novel·les protagonitzades pel sotsinspector Emili Espinosa: La taca negra, El vi fa sang, Dur de pair, Tempesta al Bàltic i Procés enverinat.