Buscador de libros

Busqueda avanzada
Elles també maten: portada
  • N° páginas : 210
  • Medidas: 135 x 195 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Elles també maten VILLALONGA,ANNA MARIA

Elles també maten és un recull de relats negres d’escriptores que aplega les principals autores catalanes a la literatura de gènere i reivindica la figura de la dona

Editorial:
Colección:
LLIBRES DEL DELICTE
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-941064-1-5
EAN:
9788494106415
Precio:
13.41 €
Precio con IVA:
13.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Elles també maten no és un exercici de literatura criminal femenina, que ja existeix i rutlla molt bé. Simplement és un recull de relats que demostra que les autores catalanes escriuen allò que els surt de l’ànima, però que si cal matar, maten. Tretze escriptores han compost un relat ben negre. Elles també maten és un recull ric, heterogeni i farcit de registres que compta amb la participació de Margarida Aritzeta, Teresa Solana, Carme Torras, Maria Carme Roca, Núria Cadenes, Esperança Camps, Empar Fernández, Susana Vallejo, Susana Hernández, Marta Banús, Laura Diaz-Roig, Mònica Batet i Anna Maria Villalonga. Un llibre indispensable per calibrar el bon estat de la literatura negrecriminal en català escrita per dones i una excel•lent oportunitat per a conèixer les principals autores del gènere a casa nostra.

El libro en los medios

"Es busca la millor assassina de 2016" (Llibres del Delicte) Vilaweb.cat, 14 juliol 2017

14/07/2017

Elles també maten és un recull de relats negres d’escriptores que aplega les principals autores catalanes a la literatura de gènere i reivindica la figura de la dona.

"Elles també maten" (Llibres del delicte) 21 març 2014

08/04/2014

Elles també maten és un recull de relats negres d’escriptores que aplega les principals autores catalanes a la literatura de gènere i reivindica la figura de la dona

Autor: Villalonga, Anna Maria

Villalonga, Anna Maria

és llicenciada en Filologia Catalana i Hispànica i professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona, a més d’una de les principals investigadores i expertes en novel•la negra en català. El seu bloc “A l’ombra del crim” ha esdevingut un espai de referència per a tots els amants de la narrativa criminal a Catalunya.