Buscador de libros

Busqueda avanzada
Enviada especial: portada
  • N° páginas : 256
  • Medidas: 207 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Enviada especial ECHENOZ,JEAN

Jean Echenoz, l'autor d'"Enviada especial", és un dels novel·listes contemporanis amb més reconeixement internacional. Ha rebut els premis Goncourt i el Médicis.

Traductor:
Casassas, Anna
Colección:
NARRATIVA
Materias:
NARRATIVA AUTORES EXTRANJEROS;
ISBN:
978-84-16689-30-9
EAN:
9788416689309
Precio:
19.13 €
Precio con IVA:
19.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

"Enviada especial" és una història d’espionatge narrada amb la singularitat habitual de la literatura de Jean Echenoz: una prosa àgil i fresca, uns personatges tan ben descrits que el lector els reconeix com a reals i un humor intel·ligent dosificat amb precisió. Necessitem una dona. La trobarem. La Constance pot servir per al que ens proposem. Segrestar-la pot semblar radical però és important que l’operació surti bé. Potser la gent que està al càrrec no és la més adequada. Potser les notes del segrest no causen les reaccions que esperàvem. Tant fa. Seguim endavant, és molt possible que tot això surti encara millor del que esperàvem. Des de les vores del Sena fins a la riba del mar Groc, a través del riu Creuse, res no ha d'impedir a la Constance complir la seva missió.

El libro en los medios

"Espies amb més estil que sustància" (Raig Verd) Ara Llegim, 29 abril 2017

29/04/2017

"Enviada especial" és una història d’espionatge narrada amb la singularitat habitual de la literatura de Jean Echenoz: una prosa àgil i fresca, uns personatges tan ben descrits que el lector els reconeix com a reals i un humor intel·ligent dosificat amb precisió.

Descargar

"Cada trenta anys diem que la novel·la està acabada" (Raig Verd) Ara Llegim 25 març 2017

25/03/2017

"Enviada especial" és una història d’espionatge narrada amb la singularitat habitual de la literatura de Jean Echenoz: una prosa àgil i fresca, uns personatges tan ben descrits que el lector els reconeix com a reals i un humor intel·ligent dosificat amb precisió"

Descargar

"Jean Echenoz juga als espies" (Raig Verd) El Periódico, 24 març 2017

24/03/2017

"Enviada especial" és una història d’espionatge narrada amb la singularitat habitual de la literatura de Jean Echenoz: una prosa àgil i fresca,..."

Descargar

"Espies com nosaltres" (Raig Verd) El Periódico, 22 març 2017

22/03/2017

Jean Echenoz, l"autor d""Enviada especial", és un dels novel·listes contemporanis amb més reconeixement internacional. Ha rebut els premis Goncourt i el Médicis.

Descargar

Autor: Echenoz, Jean

Echenoz, Jean

Jean Echenoz (Orange, França, 26 de desembre de 1947) és un dels novel·listes contemporanis amb més reconeixement internacional. Malgrat estudiar Sociologia i Enginyeria Civil, la seva gran passió ha estat sempre la literatura. Va publicar la seva primera novel·la, Le Méridien de Greenwich, el 1979, obtenint amb ella el premi Féneon. Fins ara ha publicat 14 novel·les, per les quals ha rebut els més importants premis literaris de França, com el Goncourt o el Médicis.

Libros relacionados