Buscador de libros

Busqueda avanzada
ESPAIS RECOBRATS: portada
  • N° páginas : 376
  • Medidas: 245 x 245 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

ESPAIS RECOBRATS AA.VV

Una compilació dels exemples de reutilització i valoració del patrimoni més reixits dels últims trenta anys a Catalunya.

Editorial:
Colección:
SÀPIENS
Materias:
ARQUITECTURA;
ISBN:
978-84-617-0160-5
EAN:
9788461701605
Precio:
26.92 €
Precio con IVA:
28.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Catalunya visqué a partir de la segona meitat del segle XIX un procés d’industrialització que transformà el paisatge de les seves ciutats. Gràcies a la tenacitat d’un conjunt d’entitats, i a partir de la transició de l’administració, es pogueren catalogar i preservar un nombre important de conjunts fabrils. De les fàbriques tèxtils als centres culturals, dels escorxadors a les biblioteques, de la fàbrica de ciment al taller d'arquitectura, de farinera a centre de creació artística... Una publicació promoguda pel Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya en motiu de la celebració del seu trentè aniversari, que també vol ser una mostra de les moltes possibilitats i solucions que tenim a l’hora d’afrontar el patrimoni industrial pendent de recuperar.

Autor: LLORDÉS I LLORDÉS , TERESA

(Terrassa, 1965). Fotògrafa (Institut d’Estudis Fotogràfics). Ha il•lustrat i documentat un nombre important de llibres. Des de l’any 1990 treballa com a fotògrafa freelance en els camps del patrimoni històric-arquitectònic, la fotografia documental, la gestió d’arxius, el retrat i el reportatge. Col•labora amb el mNACTEC com a fotògrafa i documentalista.

Autor: PONT I MONTANER, FERRAN

(Terrassa, 1965). Arquitecte (ETSAV) i postgraduat en gestió urbanística (UPC). Soci cofundador de l’estudi Bammp Arquitectes i Associats SLP, des del qual desenvolupa l’activitat professional en el camp de l’edificació i l’urbanisme. Ha elaborat projectes i dirigit obres de rehabilitació del patrimoni industrial.