Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ètica: portada

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 353
  • Medidas: 135 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ètica SPINOZA,BARUCH

Un dels llibres fonamentals de la filosofia occidental, traduït per primer cop al català per obrir el catàleg d'una nova col·lecció de pensament.

Editorial:
Traductor:
Josep Olesti
Colección:
CATALAN
Materias:
FILOSOFIA ETICA LOGICA ESTETICA RELIGION;
ISBN:
978-84-92728-38-1
EAN:
9788492728381
Precio:
23.08 €
Precio con IVA:
24.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Al costat del Discurs del mètode o la Crítica de la raó pura, l'Ètica de Spinoza forma part de qualsevol llista, per curta que sigui, dels llibres bàsics del pensament occidental. També, naturalment, de les bibliografies de nivell tant universitari com de secundària. Marbot Edicions obre amb aquesta traducció una nova col·lecció de pensament que pretén fer edicions que combinin la qualitat acadèmica amb la modernitat i l'agilitat de la llengua per fer-les accessibles a tothom. L'edició d'aquest llibre ha anat a càrrec de Josep Olesti, professor de filosofia a la Universitat de Girona i especialista reconegut en l'autor i el periode.

Autor: Spinoza, Baruch

Spinoza, Baruch

Baruch Spinoza (Ámsterdam, 1632 - La Haya, 1677) fue un filósofo neerlandés de origen sefardí portugués, heredero crítico del cartesianismo, considerado uno de los tres grandes racionalistas de la filosofía del siglo XVII, junto con el francés René Descartes y el alemán Gottfried Leibniz.