Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ginesta per als morts: portada
  • N° páginas : 256
  • Medidas: 135 x 215 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ginesta per als morts VEHI,AGUSTI

L'Agustí Vehí va escriure aquesta novel·la ambientada a l'Empordà on el sergent Jaume Planagumà ha de resoldre una sèrie de crims aparentment no relacionats.

Editorial:
Colección:
CRIMS.CAT
Materias:
NOVELA POLICIACA;
ISBN:
978-84-16328-04-8
EAN:
9788416328048
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La vida a pagès és dura, ja se sap. I més per al benvingut Jaume Planagumà, un culte i solitari sergent dels Mossos d’Esquadra que, tot just arribat a la seva nova destinació i en ple desplegament policial, ha de resoldre una sèrie de crims aparentment no massa relacionats. A tot aquest enrenou s’afegeix la integració amb els seus nous companys i uns personatges ben sospitosos. Tota aquesta trama queda adobada amb la presència d’un marc rural i geogràfic ben identificable: l’Empordà. Un recorregut antropològic, històric, urbanístic i gastronòmic, amb exquisideses culinàries, i els camins interiors de la plana, la flora i fauna, la llum i les olors de la terra gironina es combinen novament amb el dolor de la guerra i del record de les memòries negres empordaneses.

El libro en los medios

"Ginesta per als morts. Hacer justicia" (Alrevés) Bearn Black, 25 junio 2015

25/06/2015

La vida a pagès és dura, ja se sap. I més per al benvingut Jaume Planagumà, un culte i solitari sergent dels Mossos d’Esquadra que, tot just arribat a la seva nova destinació i en ple desplegament policial, ha de resoldre una sèrie de crims aparentment no massa relacionats.

"La novel·la negra como fuente para la historia, del caso Agustí Vehí" (Alrevés) Bearn Black, 25 junio 2015

25/06/2015

L"Agustí Vehí va escriure aquesta novel·la ambientada a l"Empordà on el sergent Jaume Planagumà ha de resoldre una sèrie de crims aparentment no relacionats.

Autor: Vehí, Agustí

Vehí, Agustí

Agustí Vehí i Castelló (Figueres, 1958), llicenciat i Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha compaginat la seva tasca professional a la Guàrdia Urbana de Figueres, on va ingressar l?any 1982 i on ocupa actualment el càrrec de sotsinspector, amb la recerca, la docència universitària i els estudis d?especialització. És autor de llibres d?història i de divulgació. També ha escrit tres novel·les negres: Abans del silenci (Pagès Editors, 2009), guanyadora del premi Ferran Canyameres, Ginesta pels morts. Un blues empordanès (Mare Nostrum, 2010) i Quan la nit mata el dia (La Magrana, 2011), guanyadora del Premi Crims de Tinta 2011.