Buscador de libros

Busqueda avanzada
He d’anar-me’n: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 216
  • Medidas: 148 x 210 mm.
  • Peso: 350 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

He d’anar-me’n ABRIL,CORNELIA

He d’anar-me’n és el primer treball de Cornèlia Abril, un recull que aplega set històries ben diverses amb un nexe comú: la decisió.

Editorial:
Ilustrador:
Carmen Sanzsoto
Colección:
CONTES, O NO?
Materias:
RELATOS;
ISBN:
978-84-15526-63-6
EAN:
9788415526636
Precio:
15.87 €
Precio con IVA:
16.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

He d’anar-me’n inclou set històries narrades amb la voluntat de retratar universos particulars, sempre a partir d’un únic fil conductor: com i fins a quin punt les circumstàncies de la vida obliguen a prendre decisions i a enfrontar-se al destí. Una confrontació crucial pel que fa a la descoberta de la veritat i al creixement dels personatges protagonistes.

Autor: Abril, Cornèlia

Abril, Cornèlia

és una dona misteriosa, complexa i dubitativa, profundament demòcrata, lliure i cosmopolita. No s’amaga, però sí que costa de trobar. La discreció és per a ella una eina de treball, ja que contínuament mira al seu entorn per trobar històries noves. Potser, algun dia, explicarà la teva història. Si els gats tenen set vides, ella té vuit ànimes, vuit punts de vista Les ànimes de Cornèlia Abril són: Sílvia Armangué, Mercè Bagaria, Pepa Bagaria, Maria Cirera, Montserrat Medalla, Matilde Nuri, Marta Pérez Sierra i C. Sanzsoto