Buscador de libros

Busqueda avanzada
HISTÒRIA DE LA MEDICINA CATALANA. Volum 1: portada

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 622
  • Medidas: 168 x 240 mm.
  • Peso: 800 gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

HISTÒRIA DE LA MEDICINA CATALANA. Volum 1 CORBELLA,JACINT

Història general de la medicina del nostre país de la mà d'un dels seus millors coneixedors. De la prehistòria a l'actualitat. Una obra de referència, única i útil.

Editorial:
DAU
Colección:
FUERA DE COLECCION
Materias:
HISTORIA;
ISBN:
978-84-944765-1-8
EAN:
9788494476518
Precio:
27.40 €
Precio con IVA:
28.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El primer volum de la 'Història de la Medicina Catalana' ofereix una visió general i alhora aprofundida de vàries èpoques: l'antiguitat, l'edat mitjana, l'època moderna (1500-1760) i els anys del Col·legi de Cirurgia (1760-1843). Destaquen figures clau com Arnau de Vilanova o la creació d'institucions com l'Hospital de la Santa Creu. El llibre mostra una panoràmica completa farcida de petits i grans moments de la història de la salut i la malaltia, a més del reguitzell de noms coneguts -altres no tant o gens- dels sanitaris, centres i institucions que han lluitat per millorar la vida diària de la població catalana.

Autor: Corbella, Jacint

Catedràtic de Medicina Legal i de Toxicologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, de la qual ha estat degà. Cap del servei de Toxicologia de l'Hospital Clínic. Membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Ha publicat varis llibres i és autor o coautor de més de cent cinquanta treballs en revistes internacionals.