Buscador de libros

Busqueda avanzada
Idil·li amb gos ofegant-se: portada

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 96
  • Medidas: 190 x 132 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Idil·li amb gos ofegant-se KOHLMEIER,MICHAEL

?És una reflexió sobre la creació i sobre la mort. Un text de singular potència que es llegeix d'una tirada i obsessiona el lector durant molt temps" Livres Hebdo

Traductor:
Joan Ferrarons i Llagostera
Ilustrador:
Gaietà Mestieri
Colección:
CATALAN
Materias:
NARRATIVA AUTORES EXTRANJEROS;
ISBN:
978-84-15539-09-4
EAN:
9788415539094
Precio:
12.45 €
Precio con IVA:
12.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un escriptor relata la visita del seu editor a casa, per treballar en la seva nova obra, i el que va succeir en aquests tres dies. Amb un títol que emmarca la història com si fos un quadre, Michael Köhlmeier troba el límit entre la vida i la narració de la mateixa i ens mostra com pot separar i decidir un escriptor què ha de formar part de la seva obra i què ha de pertànyer a la seva intimitat. Un succés fugaç encara que important, la lluita per una vida, actua com a catalitzador d'aquesta bella novel·la, íntima i commovedora, evidenciant que les diferències de caràcter de dues persones provoquen reaccions antagòniques davant un mateix fet.

El libro en los medios

"Recomanació de Jordi Puntí" (Raig Verd) Qwerty - btv.cat, 6 març 2013

07/03/2013

"Un escriptor relata la visita del seu editor a casa, per treballar en la seva nova obra, i el que va succeir en aquests tres dies"

Una joieta - Blog Els orfes del senyor Boix

08/01/2013

És una joieta que no arriba a les 100 pàgines, me la va recomanar amb entusiasme en Quim de la Cultural, i hi coincideixo totalment, és una petita història extraordinària.

"Primer títol de la nova col·lecció Llampec" (Raig Verd) Ara Llegim, 6 d"octubre

08/10/2012

"Un escriptor explica la visita del seu editor a casa per treballar en el nou llibre que prepara"

Descargar

Idil·li a la fira - El Periodico

15/09/2012

La novetat que més celebro, però, és de l"editorial Raig Verd. Entre els seus primers títols hi ha Idil·li amb gos ofegant-se, de Michael Köhlmeier, que ha tret en doble versió, catalana i castellana. Es tracta d"una novel·la curta, escrita amb humor i subtilesa sentimental, sobre la relació peculiar entre un novel·lista i el seu editor de text, amb el rerefons de la mort d"una filla de 21 anys. Fa anys que sento elogis sobre la prosa de Köhlmeier, i per fi ja puc dir que són del tot merescuts.

Autor: Köhlmeier, Michael

Köhlmeier, Michael

Michael Köhlmeier es un escritor y músico austríaco nacido en Hard (Austria) en 1949. Entre 1970 y 1976 realizó estudios universitarios de ciencias políticas y germanística en la universidad de Marburgo, así como matemáticas y filosofía en las universidades de Gießen y Frankfurt respectivamente. Desde comienzos de la década de los 70 compagina su labor de músico (formando un dúo con Reinhold Bilgeri) con la de escritor (de relatos breves, obras de teatro y guiones para televisión y radio). En 1982 publica su primera novela, Der Peverl Toni und seine abenteuerliche Reise durch meinen Kopf, con la que gana el premio literario Rauris de Salzburgo. Ha recibido también otros galardones literarios como el Johann-Peter-Hebel (1988) o el Manès-Sperber (1996). Está casado con la también escritora Monica Helfer. Su hija Paula murió a los 21 años en un accidente en la montaña en 2003, Idilio con perro ahogándose es una homenaje a su hija. Actualmente reside en Hohenems.