Buscador de libros

Busqueda avanzada
JARDI DE LES OMBRES,EL - CAT: portada
  • N° páginas : 32
  • Medidas: 210 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

JARDI DE LES OMBRES,EL - CAT COUTO,MIA

Desitjo que la veu del narrador de contes mai no mori, que els nens no perdin mai la capacitat d'ampliar els seus horitzons del món amb la màgia dels relats. Nelson Mandela

Editorial:
Colección:
ORALIA
Materias:
NARRATIVA AUTORES EXTRANJEROS; CATALAN;
ISBN:
978-84-15047-97-1
EAN:
9788415047971
Precio:
9.57 €
Precio con IVA:
9.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La col?lecció ?Oralia? neix de la col?laboració entre la Fundació Contes pel Món i l'Editorial Proteus amb la voluntat de difondre les cultures minoritàries i la seva literatura oral, publicant els mites, les històries i les llegendes populars en forma de conte. En aquest llibre us oferim un conte tradicional de la cultura makonde. La comunitat makonde, de més d'un milió d'individus, van tenir un paper destacat en la lluita de Moçambic per la independència.

El libro en los medios

El jardí de les ombres, a l'INFO K

17/02/2011

"La Fundació Contes pel Món ha començat a fer un recull de contes de diferents països perquè aquestes històries no es perdin. El primer és "El jardí de les ombres", de Moçambic.Aquest conte tradicional moçambiquès l"ha versionat l"escriptor Mia Couto, i hi ha posat imatges un artista africà molt important, Malangatana. El publica l"editorial Proteus." (INFO K, canal Super 3 - TV3- 17 de febrer de 2011)

Presentació col·lecció Oràlia

20/01/2011

La presentació de la col·lecció Oràlia i el seu primer llibre "El jardí de les ombres" al canal de TV de BCN Solidària

Autor: Couto, Mia

(Beira, Mozambique, 5 de julio de 1955) es uno de los más conocidos escritores mozambiqueños actuales . Ha sido director de la Agencia de Información de Mozambique, de la revista Tempo y del diario Notícias de Maputo.