Buscador de libros

Busqueda avanzada
Jo de gran vull ser e-co-no-mis-ta: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 72
  • Medidas: 130 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Jo de gran vull ser e-co-no-mis-ta JUNYENT / BOATELLA

Aquest conte fa una cosa que en el pensament econòmic molts no entendrien: descriu com es poden fer negocis en el mercat d’una forma o d’una altra: Podem escollir.

Editorial:
Ilustrador:
Pep Boatella
Colección:
CATALAN
Materias:
NARRATIVA JUVENIL; ECONOMIA;
ISBN:
978-84-15549-67-3
EAN:
9788415549673
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En Jan, el seu pare i uns amics volen posar en marxa un xiringuito a la platja. Entre ells hi ha diferències de criteri sobre com s’ha de gestionar el negoci. La visió tradicional (buscar el benefici propi a través de la competència) xoca amb una nova visió que proposa el pare d’en Jan: assolir el bé comú mitjançant la cooperació entre tots. En Jan anirà aprenent de mica en mica, i guiat pel seu pare, que aquest segon camí aporta moltes més satisfaccions que el primer.

Autor: Boatella, Pep

Pep Boatella (Barcelona, 1983) Il·lustrador i dissenyador gràfic, Pep va estudiar a la Escola Massana. Avui envoltat per llibres, còmics, ordinadors i pinzells, Pep col·labora amb diferents revistes, agències i editorials. La seva sensibilitat gràfica i el seu estil distint són característiques.

Autor: Junyent, Montse

Llicenciada en ciències empresarials i MBA (ESADE: 1985-1990) Creadora del projecte educatiu educarxtransformar que té com a missió col·laborar en l'educació per a un canvi de valors, mitjançant els contes com a eina de treball.