Buscador de libros

Busqueda avanzada
Just en tombar per aquesta cantonada: portada
  • N° páginas : 256
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: 418 gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Just en tombar per aquesta cantonada DAVI,QUIM

Noranta-nou relats curts que projecten imatges quotidianes que esdevenen, literàriament, una crònica nua i descarnada de la lluita per aconseguir una lògica existencial.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-92874-99-6
EAN:
9788492874996
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Les narracions d’aquest llibre comencen just en tombar per aquesta cantonada, punt d’encontres i desencontres, de mirades fugisseres, de vianants que esperen, que passen..., espai de transició entre dues vies, però també una inflexió en el periple diari del ciutadà, un gir cap a la cara oculta del carrer... Un collage de la vida contemporània, centrada sobretot en un escenari característic: la ciutat, populosa i desolada alhora, múltiple i contradictòria. En el text, s’hi desplega un seguit de situacions, sovint impregnades d’un humor subtil i profundament amarg, a través de les quals es manifesten la massificació de la societat, l’anul·lació de l’individu, la solitud, les realitats virtuals, el fetitxisme dels objectes, les relacions de poder...

Autor: Daví, Quim

Daví, Quim

Quim Daví (Barcelona, 1943) és autor de llibres de poesia, prosa i teatre. Ha publicat tres volums de poesia, Mercat d’asfalt (1979), La gravetat (1988) i Naturalesa dels dies (2000), premi Marià Manent. L’any 1988 va publicar el llibre de narracions El límit dels rails; el 2005, Periples, premi Vila de Teulada. La seva experiència com a actor a l’Agrupació Dramàtica de Barcelona —final dels cinquanta i inici dels seixanta—, va contribuir a desvetllar el seu interès per la literatura. Ha exercit de professor de llengua catalana i, posteriorment, d’assessor en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Durant aquest període va publicar dues peces de teatre per a gent jove, Nassos, nassos, nassis i El Rei-Sol i l’eclipsi.