Buscador de libros

Busqueda avanzada
L’atenció sanitària i la perspectiva ètica dels canvis: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 256
  • Medidas: 130 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L’atenció sanitària i la perspectiva ètica dels canvis BUSQUETS I FONT,JOSEP MARIA

La humanització de l’atenció, la solidaritat i la desmedicalització de aspectes que no aporten res a la salut, són elements centrals dels que poques vegades se’n parla.

Editorial:
Colección:
CATALAN
Materias:
FILOSOFIA ETICA LOGICA ESTETICA RELIGION; MEDICINA;
ISBN:
978-84-15549-94-9
EAN:
9788415549949
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En un moment de canvis accelerats, en què el discurs economicista s'ha imposat per davant de qualsevol altre tipus de consideració, la mirada plural i pluridisciplinar que aporta la bioètica ens ajuda a veure que tant com l'eficàcia tecnocientífica, el que més pot ajudar les persones, especialment les malaltes és el respecte, la compassió, la justícia i la solidaritat que són el fonament d'una atenció sanitària més humana.

Autor: Busquets i Font, Josep Maria

Josep Maria Busquets i Font és metge, especialista en Medicina preventiva i salut pública. Com a tal va exercir la seva tasca durant uns anys en països de l'Amèrica Llatina i l'Àfrica. Des de fa més de deu anys treballa a l'Administració sanitària pública catalana en l'àmbit de la bioètica des de la que ha participat en l'elaboració de diferents propostes per millorar l'atenció a la fi de la vida, l'atenció a la persona menor i l'atenció a les persones que necessiten recórrer a les tècniques de reproducció humana assistida entre d'altres.