Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'agonia de Severià Vargas: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 288
  • Medidas: 153 x 220 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

L'agonia de Severià Vargas XIRINACS,OLGA

Aquesta novel·la és un viatge fascinador pels set mars de la Terra de la mà d’un home potser excessivament gran per a un món tan petit.

Editorial:
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
Materias:
NARRATIVA CONTEMPORANEA;
ISBN:
978-84-95623-90-4
EAN:
9788495623904
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Severià Vargas és un vell mariner que fa vida d’eremita en una cova de la platja tarragonina d’Orient. Sigfrid Winnberg, un jove antropòleg i periodista de 27 anys, decideix entrevistar-lo ja que considera que Severià és un personatge ben curiós des del punt de vista antropològic. L'entrevista, però, esdevé un monòleg intensíssim i de gran luxe narratiu, que es va reproduint al llarg dels dies, on Severià explica que ha voltat per mig món i aprofundeix en els detalls més inconfessables de la seva vida, sempre amb un posat cínic, desmenjat i, alhora, dolgut. La vida de Severià Vargas, però, anirà molt més enllà d’aquell personatge curiós pressuposat per l'antropòleg i l’entrevista anirà entreteixint uns lligams emocionals dels quals Sigfrid Winnberg no es podrà alliberar.

Autor: Xirinacs, Olga

Xirinacs, Olga

Olga Xirinacs Díaz es escritora y profesora de piano y posee una sólida formación artística. Gran lectora de Joyce, Mann, Yourcenar, Dinesen, Bassani y también de literatura popular desde su juventud, obtiene el profesorado de piano en el Conservatorio de Valencia y no deja de escribir y publicar hasta el momento actual. Olga Xirinacs vive en su Tarragona natal, está casada y es madre de tres hijos. Su obra literaria en catalán ha obtenido los premios más importantes que esta literatura otorga: Josep Pla (1982), Sant Jordi (1984), Ramon Llull (1986), Carles Riba (1987), Sant Joan (1990), Ciutat de Palma (1994). Olga Xirinacs ha sido traducida al eusquera, alemán, francés, inglés y ruso.